Haber Detayı
05 Mayıs 2015 - Salı 09:33 Bu haber 4535 kez okundu
 
Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Gezisi
BEYŞEHİR - Konyalı doğa ve fotoğraf severler Beyşehir ilçesinde düzenlenen İslibucak Yürüyüşü ve Leylekler Vadisi Fotoğraf Gezisi etkinliklerinde bir araya geldi.
Spor Haberi
Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Gezisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'ne bağlı Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Grubu ile Konya Doğa Yürüyüş Topluluğu Konya Treekking Amatör Spor Kulübü'nün müşterek olarak düzenlediği geleneksel İslibucak doğa yürüyüşü ve Leylekler vadisi fotoğraf gezisine katılım yoğun oldu.
       Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, düzenlenen 8 kilometrelik parkurdan oluşan İslibucak Doğa Yürüyüşü ve Leylekler Vadisi fotoğraf gezisi etkinliğine büyük çoğunluğu Konya'dan gelen fotoğraf sever ve treeking grubunun da aralarında olduğu toplam 104 doğaseverin katıldığını söyledi. Beyşehir'de düzenlenen son etkinliğin en fazla katılıma sahne olan bir aktivite olduğunu vurgulayan Büyükkafalı, İslibucak bölgesinde başlayan yürüyüşle start alan ve Kızoğluğu mevkisinde sona eren İslibucak doğa yürüyüşü etkinliğinin çok beğenildiğini ifade ederek, "Yeşil orman örtüsü içerisinde karlı Anamas Dağı manzarası altındaki yürüyüşümüzde katılımcılar bol bol oksijen depolamanın keyfine vardı. Özellikle çoğunun ilk defa gördüğü Kızoluğu mevkisindeki doğal güzellikleri ile dikkat çeken alan çok ilgi çekti. Aramızdaki fotoğraf severler yürüyüşünü yaparken aynı zamanda bol bol doğanın güzelliklerini objektiflerine yansıtma imkanı buldu" dedi.
         Büyükkafalı, yürüyüşün ardından araçlarla geldikleri Yeşildağ Mahallesi'ndeki leylekler vadisinde ise Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir öncülüğünde kuluçkada olan leyleklerin yaşam alanlarının fotoğraflandığını belirterek, "Fotoğraf sanatçımız Reha Bilir, konuşmasının ardından derneğimize bir plaket takdim etti. Kendisine bu anlamda ve etkinliğe sunduğu katkıdan dolayı dernek olarak bizler de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konya'dan gelen fotoğraf sever, treeking grubu başta olmak üzere tüm doğaseverlerimize etkinliğe gösterdiği ilgiden dolayı Beyşehir adına da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler ayrıca bölgemizin tanıtımına da önemli katkılar sağlıyor" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konyalı, doğa, fotoğraf, severler, Beyşehir, ilçesinde, düzenlenen,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Gezisi
Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Gezisi
Yorumlar
Haber Yazılımı