Haber Detayı
31 Temmuz 2018 - Salı 10:30 Bu haber 8829 kez okundu
 
Doğanbeyliler Hasret Giderdi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bu yıl 26’ıncısı gerçekleştirilen Geleneksel Doğanbeyliler Günü etkinliği, Doğanbey Mahallesi sakinleri ile gurbette yaşayan hemşerilerini biraraya getirdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Doğanbeyliler Hasret Giderdi

BEYŞEHİR - Yerleşim merkezinde iki gün süren, toplu dua ve kabir ziyaretleri ile başlayan etkinlikte, Çarşı Camisi’nde Kur’an-ı Kerim okundu, ebediyete intikal eden mahalle sakinleri için okunan duanın ardından lokma ikramında bulunuldu.

       Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın da konser verdiği etkinlikte gençler yarışması düzenlenirken, katılımcılara yemek ikram edildi.

       Etkinliğe katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bu tür mahalle buluşmalarının önemine vurgu yaparken, Doğanbeyliler’in bu gün münasebetiyle doğdukları topraklarda yerleşim merkezi dışındaki hemşerileriyle biraraya gelip, hasret giderdiğini, hasbihal ettiğini söyledi, bu vesileyle iyi bir kaynaşma ortamı sağlandığını dile getirdi.

        AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da, konuşmasında birlik ve beraberliğe yönelik mesajlara yer verirken etkinliğin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğanbeyliler, Hasret, Giderdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı