Haber Detayı
11 Temmuz 2018 - Çarşamba 15:00 Bu haber 5205 kez okundu
 
Doğaseverlere “Çamlık Mağaraları” Tanıtıldı
BEYŞEHİR - Doğaseverlerlere, doğa yürüyüşü etkinliğinde dünyaca ünlü Çamlık Mağaraları tanıtıldı.
Yaşam Haberi
Doğaseverlere “Çamlık Mağaraları” Tanıtıldı

BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler Derebucak ilçesindeki Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü etkinliğinde biraraya geldi.

      Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü etkinliğine doğaseverler yoğun ilgi gösterdi.

       Beyşehir Belediyesi Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliklerine bir yenisini eklediklerini söyledi.

Son etkinlikte, doğaseverleri dünyaca ünlü Derebucak ilçesine bağlı Çamlık Mağaraları ile buluşturduklarını belirten Büyükkafalı, “Beyşehirli doğaseverlerin yanısıra Konya Doğa Yürüyüş Topluluğu mensubu doğaseverlerin de katıldığı doğa yürüyüşü etkinliğimiz kapsamında bölgede bulunan Balatini, Suluin ve Körükini mağaralarını bazılarının içerisine kadar girerek yakından görme ve tanıma imkanı bulduk. Etkinliğe 65 doğaseverimiz katıldı. Katılımcılar, mağaralar çevresindeki dere kenarından 9 kilometre boyunca yürüyerek etkinliği gerçekleştirdi. Doğaseverlerimiz ilk kez gördüğü hakkında bilgilendirmede bulunduğumuz Çamlık mağaralarına hayran kaldı. Doğa yürüyüşü etkinliklerimiz bölgemizdeki değişik coğrafi alanlarda bundan sonra da devam edecek. Katılımcılarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğaseverlere, “Çamlık, Mağaraları”, Tanıtıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı