Haber Detayı
04 Temmuz 2018 - Çarşamba 17:14 Bu haber 14820 kez okundu
 
Doktor Çift, Beyşehir Plajında “EVET” Dedi
BEYŞEHİR - Beyşehir Gölü’nün en gözde plajı Karaburun’da bir çift, tatilciler arasında kıyılan nikah merasiminin ardından evliliğe “evet” dedi.
Yaşam Haberi
Doktor Çift, Beyşehir Plajında  “EVET” Dedi

BEYŞEHİR - Konya’da ikamet eden ve bir süredir nişanlı olan  25 yaşındaki doktor Halim Bayrakçı ile aynı yaştaki meslektaşı Lütfiye Doğan, sahil kenarında ilginç  şekilde kıyılacak  bir nikahla hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Genç çift, Beyşehir Gölü kıyısındaki Karaburun plajında nikahlarının kıyılmasını istedi.

      Bunun üzerine plajdaki kumsal alan, nikah töreninin düzenleneceği konsepte uygun olarak hazırlandı, balon ve çiçeklerle süslendi, ses ve müzik yayın sistemi kuruldu, nikahı izlemek için gelecek yakınlar  ve davetliler de  düşünülerek sandalyeler yerleştirildi. Beyaz gelinliğini giyerek alana gelen Lütfiye Doğan’la Halim Bardakçı arasındaki nikah, şahitler ve davetliler huzurunda Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Nail Özkan tarafından kıyıldı.

      Dünya evine plajda  “evet” diyerek giren genç çifte evlilik cüzdanını veren Özkan, ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

      Plajda kıyılan nikahın ardından “evliliğe” evet diyen çift, sıra dışı ve farklı bir nikahla dünya evine girmek istediklerini bu yüzden Beyşehir Gölü kıyısını tercih ettiklerini belirterek çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doktor, Çift,, Beyşehir, Plajında, , “EVET”, Dedi,
Yorumlar
Haber Yazılımı