Haber Detayı
04 Haziran 2015 - Perşembe 09:59 Bu haber 4310 kez okundu
 
Engel Tanımayan Sergi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) bünyesinde açılan sergide, engelli kursiyerlerin de el emeği, göz nuru dökerek hazırladığı eserler gözler önüne serildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Engel Tanımayan Sergi

BEYŞEHİR - Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan serginin ‘engel tanımayanlar’ standında görücüye çıkan özel kursiyerlerin hazırladığı çalışmalar büyük beğeni topladı.
        Beyşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Kurs Öğreticisi Özlem Önal, “Engel tanımayanlar” bölümünde teşhir edilen eserlerin tamamının da engelli kursiyerler tarafından hazırlanıp ortaya çıkarıldığını belirti. Önal, “Burada ahşap boyama ürünlerimiz, takı tasarım, varak tekniğiyle yapılan aynalar ve engelli öğrencilerimizin diğer çalışmalarını sergiliyoruz. Buradaki eserler iki ayrı kursta yıl içerisinde el emeği, göz nuru dökülerek ortaya çıkarıldı. Bu sergiyle, engelli öğrencilerimizin de hiçbir engel tanımayacaklarını gözler önüne sermiş olduk. Biz bu öğrencilerimizle yaklaşık 4 yıldır çalışıyoruz ve bu süreçte yavaş yavaş ilerleyerek, aşama aşama yol kat ederek bu duruma geldik. Ama çok mutluyuz, inşallah önümüzdeki senelerde de daha güzel şeyler yapmak arzusundayız” dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, ilçesinde, Halk, Eğitim, Merkezi, (HEM), bünyesinde, açıla
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı