Haber Detayı
25 Haziran 2014 - Çarşamba 10:07 Bu haber 6092 kez okundu
 
Evde Bakım Hizmetleri Başladı
BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek ilçe genelinde ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için ‘Evde Bakım Hizmeti’ni başlattı.
Sağlık Haberi
Evde Bakım Hizmetleri Başladı

       BEYŞEHİR-Proje kapsamında ihtiyaç sahiplerinin evleri periyodik olarak ziyaret edilerek, kişisel bakımdan, ev temizliğine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuluyor.
       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde Evde Bakım Hizmetleri’ni bugün başlatıyoruz. Beyşehir’e hayırlı uğurlu olsun. Beyşehirimizin oksijeni bol olduğu için yaş ortalaması çok yüksek; seksen doksan yaşına gelmiş yatalak, evde bakıma muhtaç insanlar var. İki bayan, iki bay personelimiz evde bakıma muhtaç olan hemşerilerimizin evlerine giderek onların ev temizlikleri ve kişisel bakımlarını yapacaklar, yenilenmesi gereken eşyaları varsa onları da yenileyeceğiz. Türkiye genelinde ve Konya’da tek olmanın yollarını arayacağız. Bu yaptığımız hizmette Beyşehir tarihinde bir ilk olacak. Konya Merkez Belediyeler haricindeki yirmi sekiz belediye içerisinde de ilk olacak inşallah. Evde bakıma muhtaç kişiler varsa, bakacak kimsesi yoksa biz sosyal belediyecilik kapsamında bu insanlara bakmakla mükellefiz; hizmet için varız, var olmaya da inşallah devam edeceğiz.”dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehir, Belediyesi, bir, ilki, gerçekleştirerek, ilçe, genelinde, ikam
Yorumlar
Haber Yazılımı