Haber Detayı
24 Haziran 2014 - Salı 17:43 Bu haber 5306 kez okundu
 
Seçim startı verildi
BEYŞEHİR- AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim hazırlıklarına başladı. Aralarında Beyşehir ilçesinin de bulunduğu Türkiye’de aynı anda eş zamanlı olarak sandık yönetim kurulu toplantıları yapıldı.
Siyaset Haberi
Seçim startı verildi

BEYŞEHİR-AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim hazırlıklarına başladı. Aralarında Beyşehir ilçesinin de bulunduğu Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde aynı anda eş zamanlı olarak sandık yönetim kurulu toplantıları yapıldı.

Seçimlerde partilerin sandığına ve oylarına sahip çıkması, seçim sonuçlarının partilerin lehine neticelenmesi anlamında son derece önem taşıyor.  İşte bunun farkında olan AK Parti de Türkiye genelinde ve 81 ilde aynı anda “sandığa sahip çıkıyoruz” isimli toplantıları gerçekleştirdi. AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda da Pazar günü saat 14.30’da 194 sandıkta 2 bin kişi aynı anda toplantı yaptı. 

Toplantıya AK Parti Isparta Milletvekili ve Konya İl Koordinatörü Recep Özel, AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve sandık görevlileri katıldı.

AK Parti Isparta Milletvekili Özel, yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bu konuda yürütülen çalışmaları hızlandırdıklarını anlatan Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çekti. Beyşehir’de mahalli idari seçimlerde yüzde 48’lik bir oy oranıyla belediye başkanlığını yine AK Parti’nin üçüncü dönemde de kazandığını, bu seçimlerde alınan oy oranının muhafaza edilmesi gerektiğini aktaran Özel, ancak son seçimde tüm partiler de dahil birçok kesimin AK Parti’nin karşısında birleşebildiğine vurgu yaptı. “AK Parti’den kultulalım” diye bir slogan geliştirilerek yürütülen kampanyalarda “AK Parti gitsin de ne olursu olsun” mantığıyla hareket edildiğini ifade eden Özel, “İstikrar varmış yokmuş, yerine kim gelecekmiş, bunun hiç o yanı düşünülmüyor. Yeter ki, AK Parti’den kurtulalım. İşte bu dönemde daha çok üzerimize gelecekler. 30 Mart’tan daha çetin ve çetrefilli bir dönemde seçim süreci geçireceğiz. O yüzden bu tür çalışmaları devam ettirip ne yapıp edip cumhurbaşkanlığı seçiminde de iyi netice almak zorundayız. İlçe yönetiminde bulunun arkadaşlarımız biraz daha fedakarlık edecek, çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. Türkiye artık yeni Türkiye mi olacak, yoksa eski Türkiye’ye dönüş mü olacak? İşte burası çok önemli. Bu süreci de aşarsak artık eski Türkiye bir daha olmayacak.”diye konuştu.

Toplantıda, AK Parti teşkilatlarının hedef ve sloganının “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün” olduğu da kaydedildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, AK, Parti, Cumhurbaşkanlığı, seçimleri, için, seçim, hazırlıklarına, b
Yorumlar
Haber Yazılımı