Haber Detayı
22 Haziran 2022 - Çarşamba 12:58 Bu haber 7477 kez okundu
 
Fatma Koç, İlk Kez Hakim Karşısına Çıkıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de işsiz kocasını bıçaklayarak öldüren Fatma Koç hakkındaki iddianame tamamlandı.
Güncel Haberi
Fatma Koç, İlk Kez Hakim Karşısına Çıkıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir'de işsiz kocasını bıçaklayarak öldüren Fatma Koç hakkındaki iddianame tamamlandı.

“Eşe karşı kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, kabul edildi.

Aile, gelinlerinden şikayetçi olmamıştı.

Olay, 4 Ocak 2022’de Beyşehir ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde yaşanmıştı.

İddiaya göre; işsiz olduğu belirtilen Mustafa Koç (48), eve alkollü geldi. Çocuk bakıcılığı yapan eşi Fatma Koç ile arasında çıkan tartışmada kadın, mutfaktan aldığı bıçakla evdeki 2 çocuğunun gözü önünde eşi Mustafa Koç'u göğsünden yaraladı.

Yaralı adam sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın ise işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Sanık Fatma Koç hakkında kocası Mustafa Koç'u bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle “Eşe karşı kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede ifadesine yer verilen Fatma K, eşinin kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını, olay günü de duvarda bulunan örümcek ağını gösterip dövdüğünü öne sürdü.

Mutfakta bulunan bıçağı aldığını, hedef gözetmeksizin salladığını aktaran Fatma Koç “Maktul kaçmayarak bıçağın üzerine doğru yürüdü ve bıçak göğüs kısmına değdi. Yerde hareketsiz kalması üzerine kolluk kuvvetlerine haber verdim.” dedi.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞTI

İddianamede, ifadeleri yer alan Mustafa K'nin annesi Güllü ile babası Ferruh ise oğulları olan maktulün alkol bağımlılığının bulunduğunu, eşine ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını belirterek şikayetçi olmadıklarını bildirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Fatma, Koç,, İlk, Kez, Hakim, Karşısına, Çıkıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı