Haber Detayı
24 Mart 2022 - Perşembe 13:48 Bu haber 6290 kez okundu
 
Fotoğraf Sanatındaki Gururumuza Bu Beyşehir Fotoğrafı Ödül Kazandırdı
BEYŞEHİR - Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Mustafa Öztemiz'e üçüncülük ödülünü Bakan Kurum ve Akar düzenlenen törende verdi
Eğitim-Kültür Haberi
Fotoğraf Sanatındaki Gururumuza Bu Beyşehir Fotoğrafı Ödül Kazandırdı

BEYŞEHİR - Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Mustafa Öztemiz'e üçüncülük ödülünü Bakan Kurum ve Akar düzenlenen törende verdi...

Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Mustafa Öztemiz, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği, “Erken Uyarı ve Erken Eylem. Afet riskinin Azaltılması için Hidrometeoroloji ve İklim Bilgileri” konulu fotoğraf yarışmasında katıldığı Beyşehir Gölü üzerinde buz üzerinde ilerlemeye çalışan balıkçı teknesi fotoğrafıyla üçüncülük derecesi elde etti.

Öztemiz’e ödülünü Ankara’da düzenlenen 23 Mart Dünya Meteoroloji günü etkinliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar verdi.

Bakanlık Konferans Salonu'nda "Erken Uyarı ve Erken Eylem, Afet Riskinin Azaltılması için Hidrometeoroloji ve İklim Bilgileri" temalı Dünya Meteoroloji Günü programı düzenlendi.

Bakan Murat Kurum ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın hizmet binasındaki fuaye alanında, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Erken Uyarı, Erken Eylem" temalı fotoğraf yarışmasına katılan 38 eserin sunulduğu serginin açılışını yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, açılış konuşmaları öncesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü Korosu tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Konuşmaların ardından, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce düzenlenen fotoğraf yarışmasının birincisi Mustafa Demirbaş, ikincisi İsa Cida, üçüncüsü Mustafa Öztemiz'e ödüllerini Bakan Murat Kurum ve Hulusi Akar takdim etti.

Dereceye giren eserler ile birlikte sergiye hak kazanan eserler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu’nda açılan sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Beyşehir'de kuş fotoğrafçılığının duayen ismi olarak bilinen Öztemiz elde ettiği derece ile 3 bin liralık para ödülünün de sahibi oldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Fotoğraf, Sanatındaki, Gururumuza, Bu, Beyşehir, Fotoğrafı, Ödül, Kazandırdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı