Haber Detayı
16 Ekim 2018 - Salı 13:43 Bu haber 7824 kez okundu
 
Fotoğraf Yarışmasının Sonuçları Açıklandı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında elektronik ortamda düzenlenen “Hayatımızı paylaşmalıyız” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Fotoğraf Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında elektronik ortamda düzenlenen  “Hayatımızı paylaşmalıyız” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı.

        Beyşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, yarışmaya fotoğraf severlerden yoğun bir ilgi olduğu belirtilerek, sonuçlarla ilgili şu ayrıntılara yer verildi: “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvan-insan ilişkilerine dikkat çekmek amacıyla internet ortamında düzenlediğimiz para ve kedi köpek maması ödüllü fotoğraf yarışmasına dünyamızı paylaştığımız hayvanlarımızı konu ettik. Böylece bu anlamlı günün önemine de vurgu yapmak istedik. Yarışmamıza yoğun bir katılım oldu. Seçici kurulumuz, 595 fotoğrafla 326 katılımcımızın eserlerini inceledi ve dereceye giren isimleri belirleyebilmek için çok titiz bir çalışma sergiledi.

Ramazan Çırakoğlu, Muhammet Akar ve Bilal Top’un eserleri yarışmamızda ilk üç derece içerisinde yer aldı. Mustafa Kütük’ün fotoğraf çalışması ise sponsor özel ödülüne layık görüldü. Yarışmada, sergileme ödülü kazanan 30 ismin eseri de belirlendi. İlk üç dereceye giren, özel ödül ve sergileme alan isimlere ödül ve belgeleri önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte düzenlenecek ödül töreninde takdim edilecek. Tüm başvuru sahibi fotoğraf ve hayvan severlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hayvanlarımız ile insanlarımız arasındaki güzel bağların olduğu çok sayıda fotoğraf yarışmaya katıldı ve çok keyif aldığımız, mutlu olduğumuz bir yarışma oldu. Bu anlamda çok olumlu tepkiler aldık”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Fotoğraf, Yarışmasının, Sonuçları, Açıklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı