Haber Detayı
22 Nisan 2022 - Cuma 18:59 Bu haber 6118 kez okundu
 
Gazi İlkokulunda Okuma Bayramı Sevinci
BEYŞEHİR - Beyşehir Gazi İlkokulu 1. C sınıfı öğrencileri ve velileri okuma bayramında bir araya geldiler.
Eğitim-Kültür Haberi
Gazi İlkokulunda Okuma Bayramı Sevinci

BEYŞEHİR - Beyşehir Gazi İlkokulu 1. C sınıfı öğrencileri ve velileri okuma bayramında bir araya geldiler.
Programa; Akparti İlçe Başkanı Recep Elkin, Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hacı Erkuş, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci yakınları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan 1/C Sınıfı Öğretmeni Hüseyin Aras: “Her çocuk benim için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır. Her çocuğum geçmişin yorgunluğunu örten, yeni hedeflere yol açan umuttur” diye duygularını ifade ederken “Bu günün gelecekteki büyük başarılara imza atmanın ilk adımı olduğunu” söyledi.

Programa katılan Akparti İlçe Başkanı Recep Elkin Okulda yapılmış olan İstiklal Marşı yarışmasında başarı sergileyen Elif Gülce Babaoğlu’na ödülünü sundu. Bu esnada yaptığı konuşmada Elkin; “İlköğretim okullarının geleceğin Türkiye’sinde bir hayli önemli” olduğu vurgusunda bulundu. Aynı zamanda Hüseyin Aras’ın da öğrencisi olan Başkan Elkin “Çocukların bu şekilde öz güven sahibi olmalarının mimarlarının öğretmenler olduğunu ifade etti.

Çocukların hazırlamış olduğu şiirler, skeçlerin gösteriminden sonra bütün çocukların katılımıyla pasta kesilerek her çocuğa okuma belgesi ve birer madalya takdim edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gazi, İlkokulunda, Okuma, Bayramı, Sevinci,
Yorumlar
Haber Yazılımı