Haber Detayı
17 Şubat 2021 - Çarşamba 10:01 Bu haber 6402 kez okundu
 
Hasan Angı’dan teşekkür mesajı
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 7. Olağan Konya İl Kongresi’nin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.
Siyaset Haberi
Hasan Angı’dan teşekkür mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 7. Olağan Konya İl Kongresi’nin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Angı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“7. Olağan Kongremizi çok kıymetli misafirlerimiz ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katılımlarıyla gerçekleştirdik. Kongremize bizzat katılarak bizleri onurlandıran, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta’ya, MHP Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kalaycı’ya Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanımız Mustafa Akış’a, MHP İl Başkanımız Muharrem Karaaslan’a, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin’e YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar’a, Önceki dönem İl Başkanlarımıza, İl Kadın Kolları Başkanımız Esra Doğan Candan’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Selman Avcı’ya, Konya Milletvekillerimiz, Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Selman Özboyacı, Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez, Orhan Erdem, Abdullah Ağralı, MHP Milletvekilimiz Esin Kara’ya,  Önceki dönem milletvekillerimize, Karatay İlçe Başkanımız Mehmet Genç’e, Selçuklu İlçe Başkanımız Mustafa Hakan Özer’e Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular’a  ve tüm ilçe başkanlarımıza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte önceki dönem belediye başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanları ve temsilcilerine, delegelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Parti Üyelerimize, basın mensuplarımıza ve bizleri kongremizde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

KONGRELER YENİLENME VE TAZELENME GÜNLERİDİR

AK Parti’de kongreler yenilenme ve tazelenme günleridir. Bizler davamızı bir bayrak yarışı olarak görür, görev yaptığımız süre boyunca görevimiz her ne olursa olsun sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirir ve bayrağı bizden sonraki arkadaşımıza teslim ederiz. 7. Olağan Kongremiz ile birlikte de bazı arkadaşlarımız nöbetlerini devrederken, bazı arkadaşlarımız da nöbeti devraldılar. Nöbeti devreden ve önceki dönemlerde görev yapmış kıymetli dava arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Nöbete devam eden ve yeni görev alan arkadaşlarımıza ise Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

GARA’DAN GELEN ACI HABER CİĞRERİMİZİ YAKTI

Kongremizin hemen öncesinde Gara’dan gelen acı haber bizleri üzüntüye boğdu. Şehitlerimizin aziz hatırasına saygı göstermek adına kongremiz boyunca herhangi bir müzik çalınmadı. Bu vesileyle bu güne kadar vatan toprağı için canlarını feda etmiş, şehadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Kalleş terör örgütü ve onun içerideki ve dışardaki iş birlikçileri şunu iyi bilsinler ki asla amaçlarına ulaşamayacak, huzurumuzu bozamayacak, ülkemizi parçalayamayacaklardır.

İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

7. Olağan Kongremizin hazırlık aşamasında, kongre sürecinde ve sonrasında emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. 7. Olağan Kongremizin şehrimize, ülkemize, davamıza ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni dönemde de Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü aşkla tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte birlik ve beraberlik içinde inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hasan, Angı’dan, teşekkür, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı