Haber Detayı
15 Şubat 2016 - Pazartesi 22:13 Bu haber 13103 kez okundu
 
Haydi Bil Bakalım Beyşehir Finali Yapıldı
BEYŞEHİR - Haydi Bil Bakalım yarışması Beyşehir ilçesinde 83 puanla Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu birinci oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Haydi Bil Bakalım Beyşehir Finali Yapıldı

BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen “Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışmalarının Beyşehir birincileri belli oldu.
         Ortaokul 6. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışması" finali Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde gerçekleştirildi.
         Eleme turları ile çeyrek ve yarı final yarışmalarında rakiplerini eleyerek finale çıkan üç okul, Gazi Ortaokulu, Huğlu Ortaokulu ve Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu öğrencileri birbirleriyle yarıştı.
         Oldukça çekişmeli geçen yarışmada 83 puanla Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu birinci, 75 puanla Gazi Ortaokulu ikinci ve 59 puanla Huğlu Ortaokulu üçüncü olarak bitirdi. Yarışmanın neticesinde Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu ilçe birincisi olarak Konya'da yapılacak olan ilçeler arası yarışmada Beyşehir’i temsil edecek.
         Şampiyonanın sonunda dereceye giren okullara kupalarını Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Şube Müdürü Yusuf Karadağ verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Haydi, Bil, Bakalım, yarışması, Beyşehir, ilçesinde, 83, puanla, Ali
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Haydi Bil Bakalım Beyşehir Finali Yapıldı
Haydi Bil Bakalım Beyşehir Finali Yapıldı
Haydi Bil Bakalım Beyşehir Finali Yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı