Haber Detayı
05 Nisan 2019 - Cuma 15:24 Bu haber 8414 kez okundu
 
Hüyük Belediye Başkanı Çiğdem Mazbatasını Aldı
HÜYÜK - 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hüyük Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çiğdem, mazbatasını aldı.
Güncel Haberi
Hüyük Belediye Başkanı Çiğdem Mazbatasını Aldı

HÜYÜK - 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hüyük Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çiğdem, mazbatasını aldı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Hüyük Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi ilk sırada tamamlayan Mehmet Çiğdem, meclis üyeleri ile birlikte Hüyük Seçim Müdürlüğü’nde Seçim Kurulu Başkanı Hakim Tuncay Kürk’ün elinden mazbatalarını aldılar. Mazbata alma töreninde AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Büyükgündüz ve meclis üyeleri katıldı.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Çiğdem, “memleket için güzel şeyler düşünüyorum, geçmiş dönemlerden olan tecrübelerimize Beyoğlu başkan yardımcısı olarak üzerini pekiştirdik, İstanbul’a da güzel şeyler yaptık. Şimdi bu bilgi ve birikimlerimizi kendi memleketimize aktaracağız. Hemşerilerimizin beklentisi çok Hüyük’te, çünkü yıllardır çözülemeyen sorunlar var. Bugün Çamlıca’dan, Göçeri’ye kadar 19, merkezimizle beraber 23 mahalle ve yüzölçümü geniş bir ilçe Hüyük ve sırt sırta yaslanmış mahalleler, biz bu sorunları 2,5 aylık süre içerisinde tek tek yerinde görme imkanı bulduk. Büyükşehir Belediye başkanımızın desteğiyle, hükümetimizin desteğiyle, inşallah en kısa sürede üstesinden gelmeye çalışacağız. Ben bu duygu ve düzencelerle hemşerilerimize tekrar bize verdikleri destek ve teveccühten dolayı teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmez inşallah. Bizim gece ve gündüz diye bir kavramımız olmayacak 5 yıllık süreçte. Gencinden yaşlısına, kadınından ihtiyarına her kesin yanında olan, içlerinde koşan bir belediye başkanı modeli görecekler. Artık Hüyük bilinirlik açısından da hem Konya’da, hem ülkede hem de uluslararası arenada hak ettiği değeri bulacak inşallah.”

Çiğdem açıklamasının devamında; “Ben tekrar bütün hemşerilerime göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederim, minnettarım, oylarına sadık olmaya çalışacağım Allah’ın izniyle. Aynı zamanda 16 bin 100 nüfuslu Hüyük ilçemizde oy verende vermeyende bizim hemşerimizdir, seçim bitmiştir, herkes bana oy vermiştir bu bağlamda, bu doğrultuda çalışacağız. Rabbim mahcup etmez inşallah” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Belediye, Başkanı, Çiğdem, Mazbatasını, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı