Haber Detayı
13 Haziran 2022 - Pazartesi 10:21 Bu haber 5230 kez okundu
 
Hüyük'de Balık Fabrikasında Yangın Söndürüldü
HÜYÜK - Hüyük'de su ürünleri fabrikasında yangın çıktı. Yangın, ekipler tarafından kontrol altına alınırken bir itfaiye görevlisi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Fabrikanın büyük kısmı kullanılamaz duruma geldi.
Güncel Haberi
Hüyük'de Balık Fabrikasında Yangın Söndürüldü

HÜYÜK -  Hüyük'de su ürünleri fabrikasında yangın çıktı. Yangın, ekipler tarafından kontrol altına alınırken bir itfaiye görevlisi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Fabrikanın büyük kısmı kullanılamaz duruma geldi.

Hüyük'e bağlı Tolca Mahallesi’nde faaliyet gösteren su ürünleri fabrikasında akşam saat 21.00 sıralarında yangın çıktı.

Fabrikada bulunan güvenlik görevlisinin alevleri fark ederek durumu haber vermesi üzerine adrese çok sayıda itfaiye aracı, Hüyük Belediyesi’ne ait iş makineleri, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nden yangın arozözü sevk edildi. Ekipler yangına müdahalede bulundu.

Söndürme çalışmaları sırasında bina dışında bulunan tüpler de olası bir patlamaya karşın yangın mahallinden uzaklaştırıldı.

Yangın, ekiplerin saatler süren müdahalenin ardından söndürüldü. Müdahale sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye görevlisi Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük'de, Balık, Fabrikasında, Yangın, Söndürüldü,
Yorumlar
Haber Yazılımı