Haber Detayı
31 Ocak 2020 - Cuma 14:29 Bu haber 5363 kez okundu
 
Hüyük’te arazi toplulaştırma çalışmaları
BEYŞEHİR - Konya’da tarımsal faaliyetlerin önemli merkezlerinden Hüyük ilçesinde, arazi toplulaştırmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Bölgeden Haberi
Hüyük’te arazi toplulaştırma çalışmaları

HÜYÜK - Konya’da tarımsal faaliyetlerin önemli merkezlerinden Hüyük ilçesinde, arazi toplulaştırmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Hüyük Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yörede yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, gerçekleştirdikleri toplantıda ilçeye bağlı Göçeri Mahallesi’ne bir süre önce yaptıkları ziyaretlerde mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri de ilgili kurum ve birimlerle koordine edip görüşler isteyerek değerlendirdiklerini söyledi.

Bu çerçevede Devlet Su İşleri (DSİ) 4.Bölge Müdürlüğü ve Karayolları  gibi kurumların bünyesinde görev yapan birim müdürleri ve  ilgili personelinin de katıldığı Belediye Başkanlığı makam odasında bir istişare toplantısı yaptıklarını vurgulayan Başkan Çiğdem, “Belediyemizden imar müdürümüz Turgay Çiçekdağı ve Göçeri Mahallesi Muhtarımız Hüseyin Toplu’nun da eşlik ettiği toplantıda, halkımızın bu konudaki talep ve önerilerini ilettik, istişarede bulunduk. İnşallah verimli bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. DSİ 4.Bölge Müdürlüğü’nden Harun Şimşir nezdinde ve Karayolları’ndan İsmail Oğuz nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’te, arazi, toplulaştırma, çalışmaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı