Haber Detayı
24 Şubat 2017 - Cuma 08:51 Bu haber 5297 kez okundu
 
Hüyük Ziraat Odası Başkanı Şahin’den Konuk’a teşekkür
HÜYÜK - Hüyük Ziraat Odası Başkanı Hürriyet Şahin, cipslik patates üreticileri adına yaşanan sorunların çözümü konusunda desteklerinden dolayı AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a teşekkür etti.
Bölgeden Haberi
Hüyük Ziraat Odası Başkanı Şahin’den Konuk’a teşekkür

HÜYÜK - Şahin, cipslik patates üretimi yapan çiftçinin yaşadığı mağduriyetin giderilmesinden dolayı AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a teşekkür etti.

Şahin yaptığı açıklamada, Hüyük ilçesinde cipslik patates ekimi yapan çiftçilerin olumsuz hava şartları ve tohumdan kaynaklanan etkenlerden dolayı verim kaybı yaşadığını ve yüzde 50 oranında zarar gördüğünü belirterek, yaşanan bu durumun AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı sayın Recep Konuk’un talimatıyla Konya Şeker Bölge Temsilciliğince hazırlanan raporla da tespit edildiğini vurguladı. Şahin, raporun ardından üreticilerin mağduriyetinin giderildiğini ve çetin geçen kış döneminde ellerinden tutulduğunu söyledi.

Başkan Şahin, “Bu konunun tespiti, duyurulması ve çiftçi mağduriyetinin giderilmesinde bizleri dinleyen, sorunun çözümünde hep yanımızda duran sayın Başkan Recep Konuk’a çok teşekkür ediyorum. Recep Başkanımızı yine yoğun mesaisine rağmen yanımızda gördük. Bütün çiftçiler adına kendilerine şükranlarımı sunuyor, ülkemiz ve Hüyük'ümüz için uzun yıllar birlikte hizmet etmeyi diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Ziraat, Odası, Başkanı, Şahin’den, Konuk’a, teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı