Haber Detayı
27 Ocak 2021 - Çarşamba 14:37 Bu haber 8689 kez okundu
 
"Kadın gözünden, kadına dair" konulu fotoğraf yarışması
BEYŞEHİR - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadın Gözünden Kadına Dair" konulu sanal platformda fotoğraf yarışması düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi

BEYŞEHİR - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadın Gözünden Kadına Dair" konulu sanal platformda fotoğraf yarışması düzenlendi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen yarışmaya sadece kadın fotoğrafçılar bir başka kadının fotoğrafını çekerek katılabilecek.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, düzenledikleri fotoğraf yarışmasının sponsorlarının da kadın girişimci, kadın esnaf ve kişiler olduğunu belirterek, "Yarışmaya katılan eserlerin ön elemeleri de kadın yöneticilerimiz tarafından yapılacaktır" dedi.

Yarışmada konunun, kadınların gücü, şefkati, sevgi ve merhameti, günlük yaşamda karşılaştığı tüm zorluklar ve güzelliklerin fotoğraflanması olabileceğini vurgulayan Büyükkafalı, şu bilgileri verdi: "1-20 Şubat 2021 tarihleri arasındaki yarışmaya katılmak isteyen kadın fotoğrafçılarımız sadece bir başka kadını çekerek yarışmaya iştirak edebilecek.

Yarışmacılarımız fotoğrafını, Beyşehir Fotoğraf Kulübü'nün facebook sayfasında paylaşmalıdır.Yarışma için her gün paylaşım yapılabilir, ancak günlük 2 fotoğraf paylaşımı hakkı sözkonusudur.

Yarışmacılarımız paylaştığı fotoğrafların değerlendirmeye girebilmesi için mutlaka fotoğrafın açıklamasına '8 Mart Dünya Kadın Günü Fotoğraf Yarışması içindir" yazması ve #beyşehirfotoğrafkullübü (Türkçe Karakter) hashtag kullanmalıdır. Cep telefonu çekimleri yatay olması halinde değerlendirmeye alınacaktır. Yarışmacı kadın fotoğrafçılarımıza şimdiden başarılar diliyorum."

Büyükkafalı, fotoğraf yarışmasında birincinin bin 500, ikincinin bin, üçüncünün ise 750 liralık para ödülünün sahibi olacağını, ayrıca mansiyon, Beyşehir Fotoğraf Kulübü özel ödülü ve sergileme fotoğraflarının da jüri tarafından belirleneceğini belirterek, yarışma sonuçlarının ise 1 Mart 2021 tarihinde duyurulacağını, ödül töreninin ise 8 Mart 2021 günü gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: "Kadın, gözünden,, kadına, dair", konulu, fotoğraf, yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı