Haber Detayı
26 Ocak 2015 - Pazartesi 09:55 Bu haber 5773 kez okundu
 
Kaymakamlar Sarı Kardeşlerle
BEYŞEHİR - Beyşehirli milli sporcular Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşler, Konya’da Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Hüyük Kaymakamı Bayram Türker ile biraraya geldi.
Spor Haberi
Kaymakamlar Sarı Kardeşlerle

BEYŞEHİR - Kaymakam Başıbüyük, geçen hafta yapılan Türkiye şampiyonasında kilosunda birinci olarak altın madalya kazanan Muhammet Talha Sarı ile Yunanistan’da yapılan uluslar arası turnuvada Türkiye’ye ikincilik derecesi kazandıran Yunus Sarı’yı başarılarından ötürü tebrik etti.
        Hafta sonunda Bosna’da  yapılacak olan turnuvada yarışacak olan milli sporcu kardeşlere başarı temennisinde bulunan Başıbüyük, şu cümlelere yer verdi: “Sarı kardeşlerle gurur duyuyoruz. Hem uluslar rası maçlarda göğsümüzü kabartıyorlar ve hem de  davranış ve tutumları ile Beyşehirli gençlere  örnek oluyorlar. Onlara özenen ve takip eden gençlerimizde ağabeylerinin ardından aynı başarıları yakalıyorlar. Sarı kardeşlerin şu anda Konya'da milli kampta olduklarını biliyorum. Bu sene hemen her 15 güne bir uluslar arası maçlara gideceklerini öğrendim. Kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah bu yıl yapılacak Dünya Şampiyonasında başarılı olurlar ve Olimpiyat kotasını yakalarlar”
       Sarı kardeşler de, tek amaçlarının olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade ederken, Beyşehir’e bu yıl başarılarla dolu bir tekvando sezonu yaşatacaklarının sözünü verdi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirli, milli, sporcular, Ali, Yunus, Talha, Sarı, kardeşler, Ko
Yorumlar
Haber Yazılımı