Haber Detayı
19 Temmuz 2018 - Perşembe 10:48 Bu haber 5541 kez okundu
 
Kızılay’dan Kan Bağışçılarına Madalya
BEYŞEHİR - Konya Kızılay Kan Alma Merkezi, Beyşehir’de düzenli kan bağışı yapan vatandaşlara madalya ve sertifika verdi.
Yaşam Haberi
Kızılay’dan Kan Bağışçılarına Madalya

BEYŞEHİR - Beyşehir’de 10’un üzerinde kan bağışı yapan bağışçılarına bronz madalya ve beratı takdim eden Beyşehir Kızılay Şubesi Başkanı Nurettin Koçer, kan bağışının önemine dikkat çekerek, bunun bir inanç meselesi olduğunu, madalyanın maddi bir değerinin olmadığını, önemli olan onların manevi değeridir diyerek vatandaşları kan bağışı yapmalarını istedi.

         Madalya törenine Katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun  ise böylesi bir uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bağışlamış olduğunuz her bir ünite kan, hiç tanımadığınız kişilerin yaşam umudu olmaktadır. Bu bilinçle gönüllü olarak kan bağışında bulunan tüm iyilik sevenleri kan bağışına davet ediyorum. Şükürler olsunki dün sadece Türkiye’de iken bugün dünyanın farklı noktalarında, mazlumların yanında, mazlumlara ilk el uzatan Türk Kızılay’ı oluyor, o nedenle Türk Kızılay’ında çalışan herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

        Konuşmaların ardından törene katılanlar protokol tarafından, Beyşehir’de 10’un üzerinde düzenli olarak kan bağışı yapan vatandaşlara sertifika ve madalyaları verildi.


        Sertifika törenine, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Kızılay Şube Başkanı Nurettin Koçer, Beyşehir Devlet Hastanesi Müdürü Mesut Sodan, Üniversiteden öğretim üyeleri, STK temsilcileri ve madalya almayı hak edenler ile aileleri katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kızılay’dan, Kan, Bağışçılarına, Madalya,
Yorumlar
Haber Yazılımı