Haber Detayı
22 Mayıs 2015 - Cuma 14:36 Bu haber 4781 kez okundu
 
KOMEK Yaz Okulu Protokolü İmzalandı
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında şehrin tamamında gerçekleştireceği KOMEK Yaz Okulu’nun protokolü Konya Valisi Muammer Erol ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek arasında imzalandı. Yaz Okulu kayıtları 1-14 Haziran tarihleri arasında alınacak.
Eğitim-Kültür Haberi
KOMEK Yaz Okulu Protokolü İmzalandı

Konya Valisi Muammer Erol ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK Yaz Okulu’nun protokolünü imzaladı.
        İmza töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaz aylarında çocukların zamanını daha iyi değerlendirmesi, güvenli ortamlarda eğitim alması, gelecekte kendisine faydalı olacak yakınlıklar kurması ve sağlam bir eğitim almasının çok önemli olduğunu söyledi. Hazırlıkları uzun süredir devam eden KOMEK Yaz Okulu için çocuk psikolojisine, değerlerimize uygun bir eğitim programı hazırlandığını kaydeden Başkan Akyürek, tüm Konyalıları çocuklarını KOMEK Yaz Okulu’na kayıt yaptırmaya davet etti. Çocukların yaz ayları boyunca hem sanat, hem değerler eğitimi, hem spor eğitimi alacaklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Yaz Okulu programlarının kayıtları 1-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yaz Okulu, Konya Valimizin koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve tüm ilçe belediyelerinin katkısı ile yapılıyor” dedi. Başkan Akyürek, KOMEK Yaz Okulu’nda katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
          BU YAZ, ÖNCEKİ YAZLAR GİBİ OLMAYACAK
          Konya Valisi Muammer Erol da, vatandaşların tamamını kucaklayan önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek, bu örnek çalışmanın hayırlı olmasını diledi. Konya’nın tarihten devraldığı değerleri ile bu işin yapılacağı en doğru şehir olduğunu vurgulayan Vali Erol, “Bu yaz önceki yazlar gibi olmayacak. İlçelerimizde konuyla ilgili birimlerde görev yapan arkadaşlarımızın tamamı yoğun olarak çalışacak. KOMEK Yaz Okulu’ndan hayırlı ve faydalı sonuçlar çıkacağına, övüneceğimiz güzel bir işin ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu iş için hepimiz bu yazımızı adadık” dedi.
        Konuşmaların ardından Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile ilgili kurum ve belediyelerin yetkilileri KOMEK Yaz Okulu protokolünü imzaladı. Program, kum sanatı gösterisi ile sona erdi.
        KOMEK YAZ OKULU KOMEK
        Yaz Okulu, Konya ve ilçelerinde 71 farklı merkezde, 25 spor salonunda, 42 KOMEK merkezinde, 73 okul, 73 cami, 10 yüzme havuzunda gerçekleştirilecek. Din ve Değerler Modülü, Spor Modülü ve Sanat Modülü’nden oluşacak KOMEK Yaz Okulu kapsamında öğrencilere doğa kampları, kariyer buluşmaları, Şehrimi Tanıyorum turları düzenlenecek, her öğrenciye bir eğitim seti verilecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Konya, Büyükşehir, Belediyesi’nin, yaz, aylarında, şehrin, tamamında, gerçekleşt
Yorumlar
Haber Yazılımı