Haber Detayı
06 Kasım 2018 - Salı 09:37 Bu haber 5776 kez okundu
 
Konyalı Doğaseverler, Beyşehir'de Buluştu
BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler, düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğinde biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Konyalı Doğaseverler, Beyşehir'de Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği doğa yürüyüşü etkinliğine Karatay Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu'ndan 47 öğrenci katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Beyşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Sorumlusu Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliğine doğaseverlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Beyşehir'de biraraya gelen doğaseverlerin araçlarla Isparta'nın Melikler Yaylası'na gittiğini vurgulayan Büyükkafalı, "Burada 11 kilometrelik Vali Çeşmesi parkurunda doğada yürüyüşü gerçekleştiren katılımcılar, bölgenin doğal güzelliklerinden Pınargözü Mağarası'nı da yakından görme ve tanıma imkanı buldu. Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey'e etkinliğimize verdiği katkı ve desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Beyşehir'in yanısıra yakın coğrafyalardaki doğal güzellikleri bu tür etkinliklerle görmeye inşallah önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konyalı, Doğaseverler,, Beyşehir'de, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı