Haber Detayı
17 Eylül 2018 - Pazartesi 15:04 Bu haber 8071 kez okundu
 
Konyaspor Taraftarından Örnek Davranış
Bugüne kadar ev sahiplikleri ve centilmenlikleriyle örnek olan Konyaspor taraftarları, Fenerbahçe maçı sonrası tribünlerdeki çöpleri toplayarak temizlik yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu örnek davranışları nedeniyle taraftarları tebrik etti.
Spor Haberi
Konyaspor Taraftarından Örnek Davranış

Atiker Konyaspor taraftarları, dün akşam oynanan Fenerbahçe karşılaşmasının ardından oturdukları koltukları temizleyip tribünlerdeki çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergiledi. Ev sahiplikleri ve centilmenlikleriyle bugüne kadar birçok platformda konuşulan ve örnek gösterilen Atiker Konyaspor taraftarlarının bu davranışı, büyük takdir topladı.

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da bu örnek davranışları dolayısıyla taraftarı tebrik etti. Başkan Altay, “Fenerbahçe maçı sonrası tribünleri temizleyen Konyaspor taraftarımızın bu davranışını tebrik ediyor ve örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BURASI BİZİM EVİMİZ 

Nalçacı Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Süleyman İnce de evleri gibi gördükleri Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu temizledikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız bize destek oldular ve böyle bir çalışma yaptık. Taraftar kardeşlerimiz de bizleri kırmadı ve yanımızda oldular. Bundan sonra da böyle davranmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konyaspor, Taraftarından, Örnek, Davranış,
Yorumlar
Haber Yazılımı