Haber Detayı
12 Ekim 2021 - Salı 08:00 Bu haber 11808 kez okundu
 
Küçük Girişime Destek Büyüyor
BEYŞEHİR - Çeşitli yiyecek şirketleriyle anlaşan ve belli teslimat noktalarında hizmete başlayan Yiyecek Getir ‘in henüz yeni olmasına rağmen 1500 üyeye ulaştı. Müşteri memnuniyeti ve güven temalı çalışan şirket şimdilik sadece Beyşehir Halkı için hizmet veriyor.
Ekonomi Haberi
Küçük Girişime Destek Büyüyor

BEYŞEHİR - MediAjans’ın Kurucusu Uğur Duvarcı, girişimi olan Yiyecek Getir ile adını Beyşehir’de duyuruyor.

Çeşitli yiyecek şirketleriyle anlaşan ve belli teslimat noktalarında hizmete başlayan Yiyecek Getir ‘in henüz yeni olmasına rağmen 1500 üyeye ulaştı.Müşteri memnuniyeti ve güven temalı çalışan şirket şimdilik sadece Beyşehir Halkı için hizmet veriyor.

Norveç Skjetten Skolede Bilgisayar Mühendisliği okuyan Uğur Duvarcı kıdemli bir yazılımcı olmanın verdiği profesyonellikle işleri yürütmektedir. Girişimci ruhuyla dört elle sarıldığı Yiyecek Getir projesine yatırım yapmaya devam etmektedir.

Yiyecek Getir anlaştığı restoranlardan özel fiyat alarak bütçe dostu ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor. Proje şu an yerel düzeyde olsa da ivmeye göre daha geniş bir ağ için yiyecek kuryeliğine başlayacaktır.

Birbirinden üstün restoranların onlara uzak kalan halk için lezzetlerini taşıma görevini yiyecek getir’e emanet etmeleri büyük bir gururdur. Küçük çaplı adım atılan girişim büyük destek almayı başarmıştır.

Güçlü girişimin güçlü ismi Uğur Duvarcı ihtiyaçtan doğan bu yerel yiyecek taşıma hizmetine öncülük ettiği için mutluluk duymaktadır. Sektöre kalıcı bir imza atmak için elinden geleni yapacağını her fırsatta dile getiren Duvarcı kararlılığını Yiyecek Getir projesi ile ispatlamaktadır. Yıllardır Konya’da yaşayan genç ve başarılı girişimci projesinin ilk adımını da Beyşehir’de atmayı tercih etmiştir.

Yiyecek Getir web sayfasında Restoranlara ve üyelere özel giriş bölümü oluşturulmuş, proje farklı bir boyuta taşınmıştır. Küçük işletme sahiplerine de yiyecek getir’de yer veren Uğur Duvarcı liderlik ettiği girişimin sürekliliği için gerekli görüşmelere devam etmektedir.

Yiyecek Getir uygulaması tüm telefonlarda mevcuttur.

www.yiyecekgetir.com

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Küçük, Girişime, Destek, Büyüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı