Haber Detayı
19 Ağustos 2017 - Cumartesi 09:45 Bu haber 4919 kez okundu
 
Kur’an Kursu Öğrencilerine Yat Gezisi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Esentepe Camii Kur’an Kursu öğrencilerine Konya’nın Denizi Beyşehir Gölü’nde yat turu hediye etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Kur’an Kursu Öğrencilerine Yat Gezisi

BEYŞEHİR - Okulların kapanmasının ardından camilerde açılan Kur’an kursları öğrencilerle doldu. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da yaz boyunca Kur’an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli ikramlarda bulundu, hasbihal etti.

       Esentepe Cami Kur’an kursu ziyaretinde kursun son haftasına kadar öğrencilerin hepsinin Kur’an-ı Kerim okumasını öğrenmeleri halinde yat turu düzenleyeceklerinin sözünü veren Özaltun, kurs öğrencilerine verdiği sözü tutarak, öğrencilere Konya’nın denizi üzerinde yat turu düzenledi.

          Başkan Özaltun yaptığı açıklamada yaz Kur’an kurslarının öğrenciler için büyük önem taşıdığını vurgulayarak; “Çocuklarımız dinimizi ve Kur’an-ı Kerim okumasını yazın açılan Kur’an kurslarına giderek öğreniyorlar. Bizde çocuklarımızı motive etmek amacıyla kursları sürekli olarak ziyaret ederek onlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Gittiğimiz camilerde öğrencilerden Kur’an-ı Kerim’i öğreneceklerine dair sözler aldık. Esentepe Cami Kur’an kursu öğrencileri de bu konuda söz vermişlerdi ve bende bu sözü tuttukları için kendilerine yat turu düzenleyeceğimin sözünü vermiştim. Bugün öğrencilere verdiğim sözü yerine getirerek onlara Konya’nın denizi üzerinde yat turu hediye ettim. Allah’ım bu tür kursları boş bırakmasın, çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Bu tür kurslarda emeği geçen hocalarımızdan da Allah razı olsun”  dedi.

        Yat turuna öğrencileriyle birlikte katılan Esentepe Cami müezzini Hüseyin Sümer belediye başkanı Murat Özaltun’a yaptığı bu jestten dolayı teşekkür ederek; “Kursumuz ilk açıldığında öğrenci sayımız azdı. Zamanla bu sayı 120’yi buldu. Belediye başkanımız Murat Özaltun kursumuzu ziyaret ederek öğrencilere dondurma ikramında bulundu. Kendilerine bunun için teşekkür ederiz. Ayrıca başkanımız öğrencilerimize kursun son haftasında Beyşehir Gölü üzerinde yat turu sözü vermişti. Bugün de verdiği sözü tutarak öğrencilerimizle birlikte yat gezisindeyiz. Kendisinden Allah razı olsun. Öğrencilerimiz de yapılan ikramlardan ve bugünkü yat gezisinden çok memnun kaldılar. Kendisinde görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kur’an, Kursu, Öğrencilerine, Yat, Gezisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı