Haber Detayı
26 Haziran 2014 - Perşembe 12:51 Bu haber 4121 kez okundu
 
Kursiyerler Çektikleri Fotoğraflar Sergiledi
BEYŞEHİR-Beyşehir'de, fotoğraf kursuna katılan kursiyerler, çektiklerin fotoğrafların sergisini açtı.
Eğitim-Kültür Haberi
Kursiyerler Çektikleri Fotoğraflar Sergiledi

        BEYŞEHİR-Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesindeki Beyşehir Fotoğraf Kulübü'nün İlçe Halk Eğitim Merkezi ile müşterek açtığı fotoğraf kursu sona erdi. Kursa katılan 20 kursiyer, eğitimin ardından Beyşehir ve çevresinde çektiği fotoğrafların sergisini açtı.
        Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesindeki serginin açılışını, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa ÖzdemirBeyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı birlikte gerçekleştirdi.
         Sergiyi açan Kaymakam Başıbüyük, gizli bir cennet olduğunu ifade ettiği Beyşehir için Sultan Alaeddin Keykubat'ın "Cennet ya buradadır, ya buranın altında" sözünü hatırlatarak, "Bu sözleri, adeta buradaki fotoğraflarda gördüğümüz güzellikler doğruluyor gibi. Ama, bu sözün arkasındaki gizemi ve sırrı ortaya çıkarmak, başkalarına da göstermek gerekiyor. Bu tür sergiler, bu tür çalışmalar da işte bu işe hizmet ediyor" dedi.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da bu tür sergi ve çalışmaları diğer sivil toplum örgütleri ile resmi kurumlardan da beklediklerini bildirdi

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehirde, fotoğraf, kursuna, katılan, kursiyerler, çektiklerin, fotoğr
Yorumlar
Haber Yazılımı