Haber Detayı
04 Ağustos 2022 - Perşembe 10:17 Bu haber 4409 kez okundu
 
Kurucuovalı Çocuklardan Örnek Davranış
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Yaz Kur’an Kursu’nda öğrenim gören öğrenciler yaptıkları çevre temizliği ile farkındalık oluşturdu, takdir topladı.
Yaşam Haberi
Kurucuovalı Çocuklardan Örnek Davranış

BMEYŞEHİR - Beyşehir'de, Yaz Kur’an Kursu’nda öğrenim gören öğrenciler yaptıkları çevre temizliği ile farkındalık oluşturdu, takdir topladı.

Beyşehir’in Kurucuova Mahallesi’nde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan yaz dönemi Kur’an Kursu’na katılan öğrenciler, Kurucuovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen “çevremizi temiz tutalım, doğayı koruyalım” temalı çalışma çerçevesinde ormanlık alanda temizlik faaliyeti yaptı.

Yerleşim merkezinde Hüdaverdi Camisi, Aşağı Mahalle Camisi, Beytullah Camisi ve Yenimahalle Camisi Yaz Kur’an Kurslarında öğrenim gören öğrenciler, Kurucuova’da şenlik alanı olarak da kullanılan ormanlık alanda farkındalık oluşturabilmek için yürüttükleri çevre temizliği çalışması için bir araya geldi.

Alanda önce ellerine aldıkları poşetlere çevreye gelişigüzel atılan çöpleri doldurarak temizlik yapan öğrenciler için ardından piknik etkinliği gerçekleştirirken köfte ekmek ikramında bulunuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kurucuovalı, Çocuklardan, Örnek, Davranış,
Yorumlar
Haber Yazılımı