Haber Detayı
15 Mart 2018 - Perşembe 08:37 Bu haber 5387 kez okundu
 
KYK Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı’na Destek
BEYŞEHİR - KYK Feride Akkanat Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan erkek öğrenciler, oda ışıkları ile yurt binalarını “Afrin” yazısıyla ışıklandırdı.
Güncel Haberi
KYK Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’ndeki fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören ve Yüksek Öğrenim ve Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Feride Akkanat Erkek Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri, Türk ordusunun Afrin bölgesinde  yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe odalarındaki aydınlatmaları yakıp ışıklarla ‘Afrin’  yazısı oluşturarak destek verdi.

       Feride Akkanat Erkek Yurdu’nda kalan erkek öğrenciler, yurt binalarını “Afrin” yazısıyla ışıklandırdı.

      Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile KYK Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül ve çalışanlar da ışıklandırmanın yapılmasının ardından  öğrencilerle biraraya geldi.

      Yurt binası önüne kadar ellerinde Türk bayraklarıyla “şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlarıyla tekbirler getirerek gelen öğrencilere eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, burada yaptığı konuşmada, “Yurt müdürümüzün öncülüğünde yurtta kalan öğrenci kardeşlerimiz diyorlar ki; ‘vatan sözkonusu olursa gerisi teferruattır. Önce vatan, dolayısıyla ana okulundan üniversite öğrencisine, toplumun her kesimindeki kardeşlerimiz Afrin’de mücadele eden kahraman Türk ordusunun askerlerine yürekten destek veriyorlar. Ben buradan emeği geçen tüm üniversiteli kardeşlerimize ve programı düzenleyen yurt müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.Allah’ım orada mücadele veren Türk askerinin burnunu kanatmasın inşallah.Hainler amaçlarına ulaşamasınlar diyorum.Biz şunu söylüyoruz; eğer vatan sözkonusu olursa, biz de Afrin’e gitmeye hep birlikte varız.Allah herkesten razı olsun diyorum” dedi.

KYK Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül de, şöyle konuştu.

       “KYK’ya bağlı Beyşehir Yurt Müdürlüğü çalışanları ve öğrencileriyle tek yürek diyoruz ki; ‘bir ölür, bin diriliriz’. Sözkonusu vatansa biz de varız, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda vatanımıza göz diken, mazlumlara zulmeden hain teröristleri yok etmek için mücadele veren Mehmetçiğimize ve kardeş ÖSO’ya operasyonda başarılar diliyoruz. KYK olarak tek yürek diyoruz ki; ‘Allah kahraman ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: KYK, Öğrencilerden, Zeytin, Dalı, Harekatı’na, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı