Haber Detayı
03 Ocak 2015 - Cumartesi 22:21 Bu haber 5782 kez okundu
 
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
BEYŞEHİR - Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir ilçe kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.
Siyaset Haberi
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi

BEYŞEHİR - Göl düğün salonunda gerçekleşen Olağan genel kurula Konya Milletvekili Faruk Bal, Merkez Valisi Muammer Muşmal,  MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın ve partililer katıldı.
       Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede; Beyşehir İlçe başkanı Mustafa Taşkın açılış ve selamla konuşmasıyla başladı. Taşkın başarılı olacakları konusunda söz vererek bu konuda son derece inançlı olduklarını söyledi.
       MHP Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek ise, 2015 seçimlerinin önemine dikkat çeken konuşmasında, seçimlerde başarılı olabilmek için çok büyük bir inançla çalışılması gerektiğini söyledi.
        MHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol'da yaptığı konuşmada; kongrenin Eşrefoğluna yakışır bir olgunlukta yapıldığı için teşekkür etti.
        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, "Partimizin  projeleri  çalınmaktadır"dedi. AK Parti'nin bir çiviyi dahi duvara çakmadığını savunan Bal, "Ama oyları almış götürmüştür. Bu alıp götürme işine karşı çıkabilecek tek dirençli parti MHP'dir, dedi.
        Konuşmaların ardından ilçe başkanlığı seçimi için oy kullanma işlemine geçildi. Seçimlere tek liste yarışırken mevcut başkan Mustafa Taşkın ve listesi için oy kullanılıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Milliyetçi, Hareket, Partisi, Beyşehir, ilçe, kongresi, yoğun, katıl
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
MHP'de Taşkın Güven Tazeledi
Yorumlar
Haber Yazılımı