Haber Detayı
22 Haziran 2017 - Perşembe 11:56 Bu haber 5791 kez okundu
 
Milletvekili Babaoğlu, Partililerle İftarda Buluştu
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde katıldığı iftar programında partililerle biraraya geldi.
Siyaset Haberi
Milletvekili Babaoğlu, Partililerle İftarda Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından parti teşkilatı mensuplarına iftar yemeği verildi.

       Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde verilen iftara AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beyşehir İlçe Koordinatörü Mehmet Ali Doğru, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, kadın ve gençlik kolları mensupları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

       Milletvekili Babaoğlu ve Belediye Başkanı Özaltun, tüm partililerin ramazanını ve önümüzdeki günlerde tüm İslam aleminin idrak edeceği ramazan bayramını tebrik etti.

      Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programının ardından partililer, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen teşkilat toplantısına iştirak etti.

       Milletvekili Babaoğlu’nun da katıldığı toplantıda, Beyşehir yatırımlarına yönelik son gelişmeler ve partiyle ilgili konular istişare edildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Babaoğlu,, Partililerle, İftarda, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı