Haber Detayı
22 Haziran 2017 - Perşembe 11:59 Bu haber 4476 kez okundu
 
Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, ramazan bayramına sayılı günler kala Zabıta ekiplerinin denetimlerini sıklaştırdığı bildirildi.
- Haberi
Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada,  zabıta ekiplerinin bayram öncesinde ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ile gıda imalatı yapan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdiği belirtildi.

        Açıklamada, Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetçilerinin de eşlik ettiği denetimlerde, pasta, çikolata, şeker ve tatlı üretimi yapılan imalathanelerin de kontrol edildiği, fırınlarda ise ilave olarak üretilen gıdaların gramaj kontrollerinin gerçekleştirildiği bildirildi. Açıklamada, şöyle denildi: "Denetimlerde, genel olarak mekanlardaki hijyen koşulları ve çalışanların temizliği gibi konular kontrol ediliyor. Çalışanların kılık kıyafetinden mekan temizliği ve üretim araçlarının temizliğine kadar pek çok hususu yerinde inceleyen ekiplerimiz, hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür ederken, kurallara uymayan işletmeler hakkında ise tutanak tanzim edip eksikliklerin giderilmesi için ikazda bulunuyor. 
       Denetimlerimizde esas amacımız cezai işlem uygulamak değil. İlçe halkımızın bayram öncesi alışverişlerinde en iyi hizmeti alarak daha sağlıklı ürünlerin tüketmesi hedeflenmektedir. Ekiplerimiz, bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim faaliyetlerini aralıksız olarak devam ettireceklerdir."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Zabıtadan, Bayram, Öncesi, Denetim,
Yorumlar
Haber Yazılımı