Haber Detayı
15 Eylül 2020 - Salı 18:13 Bu haber 4975 kez okundu
 
Milletvekili Özboyacı Hüyük ilçesini ziyaret etti
HÜYÜK - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Hüyük ilçesini ziyaret etti.
Bölgeden Haberi
Milletvekili Özboyacı Hüyük ilçesini ziyaret etti

HÜYÜK - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Hüyük ilçesini ziyaret etti.

Özboyacı'nın Hüyük'te ilk ziyaret adresi Hüyük Belediyesi oldu. Özboyacı,daha sonra kendisine eşlik eden Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özkan,AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan ve meclis üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde esnaflar ile ilçeye bağlı Çukurkent, Budak, Kıreli, Tolca mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerde kahvehanelerde biraraya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Özboyacı, Kıreli Mahallesi'nde ise yanına gelen 12 yaşındaki Hüseyin isimli çocukla sohbet etti. Özboyacı, Konyasporlu olma sözünü vermesi üzerine çocuğa bir Konyaspor forması hediye etti.

Milletvekili Özboyacı, ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede. biraraya geldikleri Hüyüklü hemşerilerinin memnuniyetini görmelerinin kendilerini de fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek, "İnşallah Hüyük için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de, Milletvekili Özboyacı'nın ilçesini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sadece seçimden seçime değil, sürekli milletvekillerimizle halkın içindeyiz. Seçimlerde ne söz verdiysek, canla başla çalışarak bahanelerin ardına sığınmadan halkımıza hizmet etmeye, yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz.Halkımız da, partimizin en genç milletvekillerinden olan, Konyamızın en genç milletvekili Selman Özboyacı ile ziyaretimizden çok memnun kaldıklarını dile getirmeleri bizleri de mutlu etti.Bu ülke için, ilçemiz ve ilimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Özboyacı, Hüyük, ilçesini, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı