Haber Detayı
22 Mart 2019 - Cuma 10:36 Bu haber 3959 kez okundu
 
Minik Yüreklerden Anlamlı Yürüyüş
BEYŞEHİR - Beyşehir’de göl kıyısındaki parkta biraraya gelen anaokulu öğrencileri, suyun önemine ve tasarruflu kullanılmasına yönelik farkındalık oluşturmak için ellerinde pankartlarla yürüdü.
Eğitim-Kültür Haberi
Minik Yüreklerden Anlamlı Yürüyüş

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, göl kıyısındaki parkta buluşan ana okulu öğrencileri suyun önemine ve tasarruflu kullanılmasına yönelik olarak farkındalık oluşturabilmek için ellerinde pankartlarla birlikte yürüdü.

Beyşehir Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Park’ta buluştu.

Öğretmenleri nezaretinde göl kıyısında ellerindeki suyun tasarruflu kullanılmasına yönelik mesajlar içeren görsel pankartlarla birlikte bir süre yürüyen ana okulu öğrencileri, suyun önemi ve tasarruflu kullanılmasıyla ilgili olarak  hep bir ağızdan seslendirdikleri ‘Beyşehir Gölü sen çok güzelsin” ve “Bir damla deme, suyunu koru” sloganlarıyla toplumsal farkındalık oluşturmaya çalıştı. Öğrencilere, gerilerinden yürüyen aileleri de eşlik ederek destek verdi.

Anaokulunun okul öncesi öğretmeni Raziye Ceylan, veliler ve öğrencilerin katılımıyla dünya su günü çerçevesinde gerçekleştirdikleri yürüyüş etkinliğiyle Beyşehir Gölü’nün korunmasının yanısıra, suyun önemine ve tasarruflu kullanılmasına dikkat çekmek istediklerini, su kaynaklarının temiz kullanılarak tüketilmesi konusunda da bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Minik, Yüreklerden, Anlamlı, Yürüyüş,
Yorumlar
Haber Yazılımı