Haber Detayı
24 Kasım 2017 - Cuma 10:09 Bu haber 5270 kez okundu
 
Müftü Akpınar Üniversite Öğrencileri ile Buluştu
BEYŞEHİR - Konya il Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpınar; Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nin Organize ettiği "Kariyer ve İnanç" konulu konferans verdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Müftü Akpınar Üniversite Öğrencileri ile Buluştu

BEYŞEHİR - Konya Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpınar Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nin  Organize ettiği "Kariyer ve İnanç" konulu konferans verdi.

       Üniversite Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri ile Çevre İlçe Müftüleri ve Vaizlerinin ilgiyle takip ettiği konferansta Ali Akpınar, hem dünyada hem de ahirette insanı mutlu ve huzurlu edecek çalışmalar ve amaçlar peşinde olunması , en kötü şart ve ortamlarda olsa bile insanın yine iyi işler ve hedefleri amaç edinmesi gerektiği üzerinde durdu ve en büyük gayenin Allah cc. ün rızasını kazanmak olduğunu söyledi.

       Konferans sonunda; Beyşehir'e teşrif eden ve verdiği konferansta, insanın mutlu olması için neler yapması gerektiğini somut verilerle güzel bir şekilde izah eden Müftü Akpınar'a, İşletme Fak. Dekanı Prof.Dr.Ali Acar tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Müftü, Akpınar, Üniversite, Öğrencileri, ile, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı