Haber Detayı
24 Kasım 2017 - Cuma 10:07 Bu haber 4680 kez okundu
 
BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Kozoğlu’ndan Nezaket Ziyareti
BEYŞEHİR - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şubesi Başkanı Sait Kozoğlu, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Kozoğlu’ndan Nezaket Ziyareti

BEYŞEHİR - Kozoğlu, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ve Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4.Bölge Müdürü Memiş Kunt’la birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

        Kozoğlu, sendika olarak çalışmalarından söz ederken, amaçlarının, kanunlar çerçevesinde çalışanların ekonomik durumunu işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini sağlamak, bilgi ve beceriyi geliştirmek, çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek ve çalışma performansını artırarak geleceğe güvenle bakılmasının teminini sağlamak olduğunu dile getirdi.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun ise, belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını, sosyal ve kültürel anlamda yaşam kalitelerini artırmak amacıyla onlara her türlü desteği vermeye gayret gösterdiklerini belirterek, bundan sonra da aynı desteği sürdüreceklerini söyledi.

      Ziyaret, çeşitli konularda gerçekleştirilen istişarenin ardından sona erdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: BEM-BİR-SEN, Şube, Başkanı, Kozoğlu’ndan, Nezaket, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı