Haber Detayı
11 Eylül 2022 - Pazar 16:10 Bu haber 9737 kez okundu
 
Öğretmeni Mahmut Çay, 105 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 3,5 ay önce geçirdiği talihsiz bir trafik kazasında ağır yaralanan beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 3,5 aydır süren yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.
Güncel Haberi
Öğretmeni Mahmut Çay, 105 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 3,5 ay önce geçirdiği talihsiz bir trafik kazasında ağır yaralanan beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 3,5 aydır süren yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan aynı zamanda yüzme antrenörü olan Mahmut Çay, 28 Mayıs 2022 tarihinde Beyşehir-Seydişehir Kara yolunun 2.kilometresindeki çevre yolu kavşağında akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında ağır yaralanmış, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde uzun süredir tedavi gören Çay, önceki gün isteği üzerine tekrar nakledildiği Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİL, MİNİBÜSLE ÇARPIŞMIŞTI...

Söz konusu kazada, Yunus T. İdaresindeki 42 AKS 906 plakalı minibüs, Beyşehir’den Seydişehir yönüne seyir halinde iken çevre yolundan kavşağa giriş yapmak isteyen Mert Çay yönetimindeki 42 BDD 62 plakalı otomobille çarpışmış, çarpışmanın şiddetiyle otomobil refüje savrulmuştu.

KAZADA YARALANAN OĞLU İYİLEŞEREK HASTANEDEN TABURCU EDİLMİŞTİ

Kazada otomobil sürücüsü ile minibüste yolcu olarak bulunan Hikmet D. yaralanmış, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay’ın oğlu olan otomobil sürücüsü Mert Çay da Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından Konya'ya nakledilmişti. Beden eğitimi öğretmeni Çay'ın oğlu Mert, bir süre sonra iyileşerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

ÖĞRENCİLERİNE KAVUŞAMAYAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ, YENİ EĞİTİM YILININ BAŞLAMASINA SAYILI SAATLER KALA HAYATA TUTUNAMADI

Beyşehir'de uzun yıllardır görev yapan ve herkes tarafından sevilen bir eğitimci olan beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay'ın yaşadığı kazadan 3,5 ay sonra, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcına sayılı saatler kala hayata tutunamayarak yaşamını yitirmesi görev yaptığı okul ve eğitim camiasında da büyük üzüntü yarattı.

EĞİTİM CAMİASINDA YAS, GÖREV YAPTIĞI OKULDA CENAZE NAMAZI KILINACAK

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay için yeni eğitim-öğretim yılının ilk günü olan yarın görev yaptığı Ali Akkanat Anadolu Lisesi bahçesinde Saat 09.00'da kılınacak cenaze namazını müteakip naaşının doğum yeri olan Mersin'in Anamur ilçesine gönderileceğini belirterek, eğitim camiası olarak yaşadıkları üzüntüyü ifade etti, eğitim camiasına ve ailesine taziye dileğinde bulunarak, "Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun."şeklinde cümlelere yer verdi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Öğretmeni, Mahmut, Çay,, 105, Gündür, Süren, Yaşam, Mücadelesini, Kaybetti,
Yorumlar
Haber Yazılımı