Haber Detayı
03 Mart 2015 - Salı 20:44 Bu haber 5572 kez okundu
 
Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, öğretmenler arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada, şampiyonluğu Ali Akkanat Anadolu Lisesi'nin öğretmenlerinden oluşan takım kazandı.
Spor Haberi
Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamlığı'nın himayesinde Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvası tamamlandı. Turnuva, centilmence geçen maçlara sahne oldu. Sporun birleştirici gününün temel alınarak milli eğitimin okul ve kurumlarında çalışan idareci, öğretmen ve personeller arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, dostluk ve arkadaşlıklarının artırılması amacıyla düzenlenen turnuvada müsabakalara iştirak eden 21 okulun takımı birinci gelebilmek için ter döktü.
        Beyşehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ve yaklaşık 2 aydır devam eden turnuva çerçevesinde oluşturulan 3 ayrı grupta toplam 100 müsabaka oynandı.
        Turnuvanın finalinde Ali Akkanat Anadolu Lisesi ile Bahçelievler İlkokulu karşılaştı. Karşılaşmayı kazanan Ali Akkanat Anadolu Lisesi birincilik kupasını kazanan ekip oldu. Turnuvada ikinciliği Bahçelievler İlkokulu, üçüncülüğü ise Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde etti. Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren okullara kupa ve ödüllerini final müsabakası sonrasında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Şube Müdürü Rüştü Beğendi, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, öğretmenler, arasında, düzenlenen, voleybol, turnuvası,
Yorumlar
Haber Yazılımı