Haber Detayı
04 Şubat 2017 - Cumartesi 08:36 Bu haber 5485 kez okundu
 
Okul Önlerinde Kar Temizliği Seferberliği
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlayacak olması nedeniyle okul önlerinde Belediye ekipleri tarafından kar temizliği çalışması yürütülüyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Okul Önlerinde Kar Temizliği Seferberliği

BEYŞEHİR - Son yarım asrın kar yağışı yönünden en bereketli kış mevsimini yaşayan Beyşehir’de, Belediye ekiplerinin kent merkezinde günlerdir gerçekleştirdiği kar temizliği mesaisi durmadan devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor.

OKUL ÖNLERİNDE KAR SEFERBERLİĞİ

Ekipler, sömestri tatilinin sona erecek olması nedeniyle çalışmalarını okul önlerindeki cadde ve yollarda yoğunlaştırdı. Eğitim kurumlarının yoğun olarak bulunduğu ve öğrenci kullanımının çok fazla olduğu Özdilek Caddesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler, yol kenarlarında biriken kar yığınlarının yanısıra, kaldırım üzerindeki beyaz örtüyü de temizleyerek ortadan kaldırdı. İş makinelerinin seferber olduğu güzergahta, okula gidecek öğrencilerin yanısıra yayaların da rahat bir şekilde yürüyebilmesi için çalışma yürüten ekiplere bazı  görevliler  kazma ve küreklerle buzları kırarak  destek verdi. Çalışmalar esnasında adeta kar dağını andıran manzaraların yaşandığı cadde üzerinde kepçeler tarafından kamyonlara doldurulan yığınlar, taşındığı  BSA kanalına boşaltıldı.

Okul önlerindeki kar temizliği çalışmalarının diğer güzergahlarda da devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Okul, Önlerinde, Kar, Temizliği, Seferberliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı