Haber Detayı
31 Ocak 2017 - Salı 08:53 Bu haber 6226 kez okundu
 
Olaylı Bozkır Maçında Beyşehir Galip Geldi
BEYŞEHİR - Konya’da oynanan amatör müsabakaya karşılaşma esnasında çıkan olaylar maça damgasını vurdu.
Spor Haberi
Olaylı Bozkır Maçında Beyşehir Galip Geldi

BEYŞEHİR - Konya Meram Şehit Süleyman Ballan Stadı’nda kümede kalma mücadelesi veren son sıradaki  Bozkır Gençlerbirliği ile daha üst sıralardaki Beyşehir Belediyesi arasında oynanan  Süper Amatör Lig müsabakası,  Beyşehir Belediyespor’un 2-0’lık galibiyetiyle son buldu. Yüksek gerilim altında oynanan müsabaka esnasında  çıkan olaylar sonrasında yeşil sahalara yakışmayan istenmeyen görüntüler yaşandı.

       Bozkır’daki sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle Konya merkeze alınan ve Mehmet Himyeri, Hakan Çam ve Murat Çam üçlüsünün yönettiği müsabakanın 30.dakikasında orta hakem Himyeri, yapılan bir geri pasta Bozkır G.Birliği kalecisi Atilla’yı ceza alanı dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kaleciyi kırmızı kart gösterilmesinin ardından saha içerisi karıştı. Bozkırlı kaleci ,futbolcu ve yöneticiler, karara uzun süre  itiraz etti.

 Orta hakemin kararından dönmemesi üzerine kenardaki yardımcısının üzerine koşan kırmızı kart gören kaleci ittirerek yere düşmesine neden oldu. Hakemlerin  tartaklanması üzerine  polis ekipleri de olaylara müdahale etmek üzere saha içerisine koştu. Bu esnada, olaylara müdahale eden polis ile Bozkırlı futbolcu ve yöneticiler arasında arbede yaşandı. Müsabaka uzun süre dururken, tarafların sakinleşmesinin ardından karşılaşma yeniden başlayabildi. Yedek kalecisi olmaması nedeniyle Bozkır G.Birliği’nde kaleye oyun içerisindeki bir başka oyuncu geçerken, evsahibi ekip kalan dakikalarda oyuna 10 kişi olarak devam etti. 41. dakikada Beyşehir Belediyespor Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle Beyşehir Belediyespor ilk devreyi 1-0 önde kapadı.

Bozkır’dan da gelen çok sayıda taraftarın izlediği büyük bölümü gergin bir atmosferde geçen karşılaşmanın 90.dakikasında Beyşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Mehmet farkı ikiye çıkardı. Golün sevincini yaşayan Beyşehirli futbolcuya, rakip oyunculardan bazıları tepki göstererek saldırmak istedi. Her iki takımın oyuncuları  ve yöneticilerin araya girmesiyle olaylar daha da fazla büyümeden yatıştı.  Maçın hakemi golün ardından  müsabakayı bitirdi.  

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Olaylı, Bozkır, Maçında, Beyşehir, Galip, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı