Haber Detayı
28 Ocak 2017 - Cumartesi 10:18 Bu haber 5721 kez okundu
 
Muhtarlardan Başkan Özaltun’a Tebrik Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Koçer, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ve bazı mahalle muhtarları ile birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.
Güncel Haberi
Muhtarlardan Başkan Özaltun’a Tebrik Ziyareti

BEYŞEHİR - Ziyaretinde, 2017 yılının ilk günlerinde ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında 2016 yılının en başarılı belediye başkanı olarak 8’inci sırada yer alan Belediye Başkanı Murat Özaltun’u elde ettiği başarısından ötürü tebrik eden Koçer, “Kendilerine tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda aynı ankette büyükşehir belediye başkanları arasında başarı sıralamasında 3’üncü olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey’i de tebrik ediyor, kutluyoruz.Rabbim, her iki başkanımızın da hizmetlerini daim eylesin.” dedi.

“HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği olarak ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı yaşadıkları memnuniyeti de dile getiren Koçer, “Eksik ve noksanlarımız, hizmet noktasında mutlaka vardır, olmuştur ve olacaktır elbette. Ama genel anlamda yapılan hizmetlerin daha güzel ve daha büyük olması için kendilerine desteklerimizi sonuna kadar esirgemeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, son yağışlarla birlikte 2017 yılının bereketiyle geldiğini belirterek, “Bu yıl, inşallah karıyla, yer altı sularının yükselmesiyle birlikte bol ve bereketli bir yıl olacak. Beyşehir’i bu yıl inşallah belediye hizmetlerinde de bol ve bereketli bir yıl bekliyor” dedi.

“BU BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISI”

Özaltun, konuşmasında, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette Beyşehir Belediyesi olarak elde ettikleri başarıya da değindi.Hizmet yaparken, proje üretirken ağabey olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i hep örnek aldıklarını vurgulayan Özaltun, şöyle devam etti:

“Örnek aldığımız Konya Büyükşehir Belediyemiz de yaptığı hizmetlerle, ürettiği projelerle birçok başarıya imza atıyor, ödüller elde ediyor. İşte son ankette de Başkanımız Tahir Bey yine büyükşehir belediye başkanları içerisinde ilk 3 içerisinde yer aldı. Beyşehir Belediyesi olarak ilçeler bazındaki bu ankette bizler 8’inci sırada yer aldık. Bu anketin sonuçları vatandaşlarımıza sorulan sorular neticesinde ortaya çıkıyor. Dolayısıyla bizlere dualarının yanında ankette de verdikleri destekten dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Bu münasebetle yurtiçinden ve dışından bu başarıyla ilgili tebrik telefonları, mesajları alıyoruz.Bu başarı tek başına gelen bir başarı değil, tesadüfi değil. Çünkü, geçtiğimiz yıllarda da benzer başarıları hep yaşadık.Bu başarıda, bütün kurum çalışanlarımızdan tutun da emeği geçen herkesin ayrı ayrı payı var bunda. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır.Çünkü, siz ne kadar ben tek başına başarılı olacağım derseniz deyin, takımınız başarılı olmazsa, sizin de başarılı olmanız mümkün değildir. Biz inşallah, birlik beraberlik çerçevesinde, il ve ilçe teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, tüm resmi kurumlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle verdik güzel ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. İnşallah bu başarı çıtasını her geçen gün daha da üst sıralara doğru çıkartmaya yönelik çabalarımız devam edecek.Sadece 2017 değil, 2018 ve 2019’a kadar da Beyşehir’de farklı projelere imza atmayı sürdüreceğiz. Beyşehir’de gerçekten çok güzel işler oluyor, güzel projeler hayata geçiriliyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muhtarlardan, Başkan, Özaltun’a, Tebrik, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı