Haber Detayı
05 Mart 2018 - Pazartesi 08:54 Bu haber 7198 kez okundu
 
Özaltun: “Beyşehir’de ‘Çok Zor’ Denilen Sorunları Çözdük”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bu dönemde Beyşehir’de ‘çok zor’, ‘çözülmesi mümkün olmayan’ denilen sorunları çözdüklerini söyledi.
Ekonomi Haberi
Özaltun: “Beyşehir’de ‘Çok Zor’ Denilen Sorunları Çözdük”

BEYŞEHİR - Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde, ilçenin genç girişimci işadamlarıyla düzenlenen istişare toplantısında biraraya geldi.

Belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Özaltun, belediye başkanlığında 4 yılı geride bıraktıklarını belirterek, “Gerçekten ‘çok zor’, ‘çözülmesi mümkün olmayan’ denilen birçok hizmet ve proje bu dönemde çözüme kavuştu” diye konuştu.

      Beyşehir’de düzenledikleri bu tür istişare toplantılarıyla toplumun birçok kesimiyle zaman zaman biraraya geldiklerini anlatan Özaltun, “Bugün de genç girişimci işadamlarıyla burada birlikteyiz. Hem sizin isteklerinizi dinleyeceğiz, yapılması gerekenler konusunda ev ödevlerimizi alacağız ve çalışacağız. Sanayici ve çarşı esnaflarımız da zaman zaman bizi davet ediyor. Onlarla da buluşup hasbihal ediyor, taleplerini dinleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla, bu tür davetler nereden gelirse gelsin biz her zaman hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Beyşehir’de 4 yıl öncesine dönüldüğünde, Beyşehir-Konya yolunun, hastanenin, adliye binasının, kültür merkezi vb. yatırımların konuşulduğunu hatırlatan Özaltun, bugüne gelindiğinde ise artık bunların hiçbirisinin konuşulmadığını vurguladı. Özaltun, şöyle devam etti:  “Artık Beyşehir-Konya yolu konuşulmuyor, yeni hastane konuşulmuyor, ne konuşuluyor, içindeki kantin ihalesi konuşuluyor şu anda. Belediye olarak Yeni hastanemizin hemen karşısında 36 yataklı hasta konukevi yaptık. İnşallah bu konukevi, bölge hastanesi statüsüne kavuşan yeni hastanemizin açılmasıyla birlikte buradaki hasta yakınlarımıza hizmet edecek. Beyşehir’e bugüne kadar birçoğu ilk olan hizmetleri, yatırımları kazandırdık. Bunları hepiniz, görüyorsunuz, yaşıyorsunuz. Göreve geldiğimiz günlerde, şehir merkezinde yağmur yağdığında sel baskınları yaşanan caddelerimiz vardı, altyapıya yönelik yürüttüğümüz çalışmaların ardından bu sorunlar çok şükür artık yaşanmıyor. Beyşehir’de içme suyu ile ilgili altyapı su hatlarımız yenilendi. Huğlu ve Üzümlü gibi belde statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimizde kanalizasyon problemi kalmadı. Bu hizmetleri tabi sadece Beyşehir Belediyesi olarak bizler yapmıyoruz, Büyükşehir Belediyemizle beraber el ele, gönül gönüle çalışarak ilçemizin her bir köşesine hizmet götürüyoruz. Aynı, şekilde otogar kavşağından başlayıp Bademli Mahallesi yol ayrımına kadar devam eden caddemiz de prestijli bir cadde haline geldi. 4 yılda birçok hizmeti hayata geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki, takip eden değil, takip edilen, her konuda örnek alınan bir belediye haline geldik.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun:, “Beyşehir’de, ‘Çok, Zor’, Denilen, Sorunları, Çözdük”,
Yorumlar
Haber Yazılımı