Haber Detayı
21 Aralık 2017 - Perşembe 10:43 Bu haber 6312 kez okundu
 
Özaltun, Bölge Birincilerini Altınla Ödüllendirdi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya’da gerçekleştirilen “Genç Seda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda Konya bölge birincisi olan Beyşehir Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören iki öğrenciyi altınla ödüllendirdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Özaltun, Bölge Birincilerini Altınla Ödüllendirdi

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Özaltun, burada okul yöneticileri ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Konya Çayırbağı İmam Hatip Ortaokulu’nun evsahipliğinde düzenlenen  ve 15 imam hatip ortaokulunun katıldığı yarışmada erkekler kategorisinde bölge birincisi olan  Süleyman Utku Tutal ile kızlar kategorisinde aynı başarıyı gösteren Hacer Yılmaz’ı öğrenim gördüğü sınıflarda ziyaret ederek kutladı, birer çeyrek altın hediye etti.

     Özaltun, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Bizim gönlümüz hep şunu arzu eder. Hepiniz bir Süleyman olun, hepiniz bir Fatih olun, hepiniz bir Yavuz olun. Hepinizde bu başarı var ve hepinizin de gözlerinin içi parlıyor. Süleyman  ve Hatice kızımız kadar sizlerin de başarılı olacağınızdan ben eminim. Beyşehir’de yaşayan tüm çocuklarımızın gerek Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında, gerek ezan okumada, gerek hadiste, gerekse farklı dallarda düzenlenen yarışmalarda hep birinci olmalarını gönlümüz arzu ediyor. Bu anlamda, biz de sizlerin huzurunda her iki kardeşimize teşekkür ediyoruz. Ama, kuru teşekkürle olmaz tabi, başarı ödüllendirilmeli. Dolayısıyla her iki kardeşimizi birer çeyrek altınla ödüllendiriyoruz. Başarı çıtası yükseldikçe, hediye çıtası da inşallah yükselecek” dedi.

        Özaltun, yarışma birincisi her iki öğrenciye birer çeyrek altın, ziyaret ettiği sınıflardaki diğer öğrencilere de günün anısına birer kalem hediye etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Bölge, Birincilerini, Altınla, Ödüllendirdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı