Haber Detayı
28 Aralık 2017 - Perşembe 09:01 Bu haber 5020 kez okundu
 
Özaltun’dan; Başkan Akyürek’e Teşekkür
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahin Akyürek’e ilçeye kazandırdığı yatırımlar nedeniyle teşekkür etti.
Spor Haberi
Özaltun’dan; Başkan Akyürek’e Teşekkür

BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir ilçesindeki yatırımlarını sürdürüyor.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Beyşehir’de yeni bir sportif yatırım hamlesine daha imza attığını söyledi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezine kazandırılması planlanan 4 yeni sentetik çim sahanın yapım çalışmalarının başladığını vurgulayan Özaltun, “Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’ne açık sentetik çim saha kazandırma çalışmaları başladı. Bu kapsamda, Hamidiye Mahallesi Yeşilyurt ve Bahçelievler Mahallesi Babakovdu mevkilerinde de sentetik çim saha yapım çalışmaları başlıyor. Yine, Bahçelievler Mahallesi’nde İmam Hatip Lisesi yanında da bir sentetik çim sahanın yapılması planlanıyor. Mahalle muhtarlıkları ve sakinlerinden gelen talepler üzerine İlçe Belediyesi olarak girişimlerde bulunduğumuz Büyükşehir Belediyemizin bu talepleri dikkate alarak bu yatırımları devreye koymak üzere başlattığı çalışmalar nedeniyle büyük bir memnuniyet yaşıyoruz. Bu anlamda, ilçemizdeki sportif yatırımlara destek ve katkılarından dolayı başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız  Tahir Akyürek Bey olmak üzere emeği geçen ilgili daire başkanlarımıza ve tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun’dan;, Başkan, Akyürek’e, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı