Haber Detayı
23 Ocak 2018 - Salı 10:13 Bu haber 4761 kez okundu
 
Özaltun’dan Çat Kapı Ziyaretleri
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir kent merkezinde yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Yaşam Haberi
Özaltun’dan Çat Kapı Ziyaretleri

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan “Hoş geldin bebek” uygulaması devam ediyor. Uygulama kapsamında  Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan “hoş geldin bebek” paketleri ilçe merkezinde ve dış mahallelerde yaşayan yeni doğan bebeklerin ailelerine ulaştırılıyor. Uygulama, bebek sahibi olan ailelere çifte sevinç yaşatıyor.

      Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, uygulama çerçevesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.  Özaltun, yeni doğan bebeğe sahip  5 farklı ailenin  evlerini kendisine eşlik eden Belediye meclis üyeleri  ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek yaşadıkları mutluluğa ortak oldu. Özaltun, ziyaret ettiği evlerde yeni doğan bebeğe sahip ailelere; “Yaşı uzun olsun” diyerek hediye paketlerini verdi.

    Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri de kucağına alıp seven Özaltun, ziyaretlerinin sonrasında  yaptığı açıklamada, yürüttükleri bu tür programlar hakkında bilgiler verdi.  Özaltun, gündüz mesai saatleri içerisinde rutin belediyecilik hizmetlerini yürütürken, mesai dışı zamanlarda ve akşam saatlerinde ise çat kapı ev ziyaretleri yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Ziyaret ettikleri evsahiplerinin bu kez yeni doğan bebeğe sahip ailelerin ikametleri olduğunu dile getiren Özaltun, şunları kaydetti: “Çat kapı ziyaretlerimizi yaparken bu bazen Umre’den dönmüş ailelerimiz olabiliyor, bazen cenaze sahipleri oluyor, bazen yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımız oluyor, bazen de işte böyle yeni doğan bebeğe sahip ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Dolayısıyla, nerede bir acı veya mutluluk varsa biz ailelerimizle paylaşmak için birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de yeni doğan bebeği olan ailelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Ailelerimize ziyaretlerinde; “Hayırlı olsun, yaşı uzun olsun, Allah’ım analı babalı büyütsün” diyerek onların yaşadığı mutluluğa ortak olmaya çalıştık. Yeni doğan bebeğe sahip ailelerimizin ev ziyaretlerinin ardından ise acı yaşayan cenaze sahibi bazı ailelerimizin evlerini ziyaret ederek, onlara taziyede bulunduk.  İnşallah, bundan sonraki süreçte de hemşerilerimizle çeşitli vesilelerle  birlikte olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun’dan, Çat, Kapı, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı