Haber Detayı
09 Ocak 2018 - Salı 14:31 Bu haber 4063 kez okundu
 
Özaltun: Gençler Bizim Geleceğimiz
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Taş Köprü Aile Çay Bahçesi Sosyal Tesisi’nde ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Murat Özatun, ‘Gençler bizim geleceğimiz’ dedi.
Yaşam Haberi
Özaltun: Gençler Bizim Geleceğimiz

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Taş Köprü Aile Çay Bahçesi’nde ders çalışan Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Fakültesi öğrencileri ile hasbihal eden başkan Özaltun, öğrencilerin yanına oturarak geçmişte okumanın ne kadar zor olduğunu belirterek; “Şimdi herşey çok kolay. Elinizin altında internet var. Biz araştırma yapmak için kütüphanelere giderdik. Bu şekilde arkadaşlarımızla oturup ders çalışabileceğimiz mekanlar yoktu. Sizler çok şanslısınız. Bu şansı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Gelecekte bu makamlarda bu mevkilerde sizler olacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

       Final haftasında olan öğrenciler, Taş Köprü Aile Çay Bahçesi’nde sessiz ve sıcak bir ortam olduğunu belirterek; “Arkadaşlarımızla buluşup eksik olduğumuz konularda birbirimizi tamamlıyoruz. Bu tür mekanlar bizim için avantaj. Böyle bir yer yaptığı için belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun:, Gençler, Bizim, Geleceğimiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı