Haber Detayı
22 Kasım 2018 - Perşembe 14:05 Bu haber 4253 kez okundu
 
Özaltun, İzmir’deki Hemşerilerine Teşekkür Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İzmir’de sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren gurbetçi derneklerine teşekkür etti.
Güncel Haberi
Özaltun, İzmir’deki Hemşerilerine Teşekkür Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İzmir’de sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren gurbetçi derneklerine teşekkür etti.

Özaltun, yaptığı açıklamada, İzmir’de bulunan Konya Beyşehirliler Derneği ile tek çatı altında beraber faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından oluşan Doğanbeyliler Vakfı, Damlapınar, Huğlu, Kayabaşı, Karabayat, Üzümlü, Sadıkhacı, Başgöze ve Meram İnlice Kültür ve Dayanışma Derneklerinin yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Özaltun, Beyşehir’in birçok büyükşehir gibi İzmir’de de önemli bir gurbetçi nüfus potansiyeline sahip olduğunu vurgulayarak, “İzmir’deki hemşerilerimiz bu potansiyel ve gücünü kurdukları mahalle dernekleri çatısı altında yürüttükleri faaliyetlerle taçlandırırken, yaşadıkları şehre de ayrı bir değer katmakta, burada yaşayan gurbetçilerimiz ile Beyşehir arasında da önemli bir köprü vazifesi görmektedirler. Bu anlamda, sık sık yaptığımız ziyaretlerle İzmir’de biraraya geldiğimiz gurbetçi hemşehrilerimizle aynı zamanda ilçemize geldiklerinde de değişik platformlarda buluşup, Beyşehir’e dair her alanda neler yapabileceğimizin beyin ve fikir jimnastiğini yapmaktayız. Bu anlamda, Beyşehir’e olan katkı ve desteklerini çok önemsiyoruz. Özellikle, istihdam alanında Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yatırımların devreye girmesinde bu derneklerimizin ve İzmir’de önemli yer ve mevkilere gelmiş Beyşehirli işadamlarımızın gayret ve desteği her türlü takdirin üzerindedir. Bu anlamda, Beyşehir Belediye Başkanı olarak da bizlere verdikleri her türlü destek ve katkıyı  aynı zamanda Beyşehir’e ve ilçemizin yeni kazanımlar elde etmesine yönelik verilen bir katkı olarak görüyor, böyle değerlendiriyoruz. Konya Beyşehirliler Derneği ve her konuda birlikte hareket eden diğer mahalle derneklerimize, kamuoyuna yaptıkları son basın açıklaması ile bizlere yerel seçim sürecinde verdikleri destek ve katkılar için ilçem ve halkım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı ifade ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin her zaman daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, İzmir’deki, Hemşerilerine, Teşekkür, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı