Haber Detayı
19 Ekim 2017 - Perşembe 18:27 Bu haber 4024 kez okundu
 
Özaltun: “Muhtarlarımız, Bizim Gücümüze Güç Katıyor”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle muhtarlarının yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletin en küçük parçası olan kurum olduğunu belirtti.
Güncel Haberi
Özaltun: “Muhtarlarımız, Bizim Gücümüze Güç Katıyor”

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle muhtarlarının yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletin en küçük parçası olan kurum olduğunu belirtti. Özaltun, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, muhtarların demokrasinin gelişmesine katkıda bulunurken yerel yönetime katılımı sağlamanın da önemli araçlarından birisi olduğunu ifade etti. Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi:  'Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

        Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımız, fedakarca görevlerini yerine getirerek bizim mahallelerdeki gözümüzdür, kulağımızdır. Mahalle muhtarlarımızda sorumlu oldukları bölgeyi daha iyi tanıyan ve bilen insanlar oldukları için onların desteğiyle ilçemize hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma, uygulama imkânı buluyoruz. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor, biz de bu güçle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde, bölgemizde, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatta olmayan muhtarlarımıza ise Allah'tan rahmet diliyorum”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun:, “Muhtarlarımız,, Bizim, Gücümüze, Güç, Katıyor”,
Yorumlar
Haber Yazılımı