Haber Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 13:12 Bu haber 4507 kez okundu
 
Özel Öğrencilere ‘Engelsiz Hayat’ Projesi
BEYŞEHİR - Üniversite öğrencileri, Beyşehir ve Çanakkale'de özel eğitim gören öğrencilere “engelsiz hayat” projesi kapsamında günlük yaşam becerileri kazandırabilmek için seferber oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Özel Öğrencilere ‘Engelsiz Hayat’ Projesi

BEYŞEHİR -Üniversite öğrencileri, Beyşehir ve Çanakkale'de özel eğitim gören öğrencilere “engelsiz hayat” projesi kapsamında günlük yaşam becerileri kazandırabilmek için seferber oldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda pazarlama ve reklamcılık bölümü ile halkla ilişkiler ve tanıtım programında öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı “engelsiz hayat” projesi hayata geçirildi.

Yüksekokul öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi Çanakkale ve Beyşehir ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Projeye Beyşehir’de evsahipliği yapan merkez Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi olurken, Çanakkale’de ise Elit 17 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde proje uygulamaya geçirildi.

Özel eğitimli bireylere günlük yaşam becerilerinin kazandırılmasına yönelik hazırlanan projede, üniversite öğrencileri bu becerileri geliştirmeleri için çeşitli materyaller hazırlayarak özel eğitim merkezlerinde eğitim gören özel öğrencilerle biraraya geldi.

Özel öğrenciler bireysel becerileri doğrultusunda üniversite öğrencileri ile birlikte saatlerce devam eden eğitim mesaisi yaptı.

Öğretim Görevlileri Seçil Düztepe ve Onur Bayram ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Fatma Korucu ve Efsun Aktaş öncülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde, verilen eğitimlerle özel öğrenciler çeşitli günlük yaşam becerileri elde etme imkanı buldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özel, Öğrencilere, ‘Engelsiz, Hayat’, Projesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı