Haber Detayı
20 Ocak 2015 - Salı 11:24 Bu haber 5283 kez okundu
 
Özel Öğrencilere Özel Gösteri
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, özel eğitim gören öğrenciler kendileri için özel olarak düzenlenen off-road etkinliğinde farklı bir adrenalin yaşadı.
Spor Haberi
Özel Öğrencilere Özel Gösteri

BEYŞEHİR - Beyşehir'de İlçe Jandarma Komutanlığı, Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Eğitim Merkezi ile Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte özel öğrenciler, öğretmenleri ve velileri ile jandarma eşliğinde bindikleri arazi araçlarıyla çamurla kaplı pistte off-road heyecanı yaşadı.
          Etkinliğe Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Selçuk Üniversitesi Huğlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Arslan, Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Demir, Beyşehir Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik, Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük, özel öğrenciler, velileri, öğretmenler, off-road tutkunları ve jandarma ekipleri katıldı. Etkinlik için İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde bir araya gelen özel öğrenciler, aileleri ve eğitimciler ile off-road tutkunları, jandarmanın eskortluğunda gösterinin yapılacağı Karadiken Mahallesi'ndeki pist alanına hareket etti. Etkinlik arasında katılımcılara jandarma tarafından arabaşı ikramında bulunuldu. Off-road gösterilerine katılan arazi araçları, bulandıkları çamur içerisindeki engebeli arazide motor güçlerini denedi, eğimli kesimlerde iniş çıkış gerçekleştirdi. Gösteri esnasında zaman zaman çamura saplanan araçlar ise diğer araçlar tarafından çekilerek kurtarıldı. Özel öğrenciler, velileri ve diğer katılımcılar gösterileri büyük bir beğeniyle izledi.
           Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Demir, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü'nün destek ve katkılarıyla düzenledikleri etkinliği özel öğrenciler, velileri ve öğretmenlerin ilçe halkıyla daha iyi kaynaşması adına çok önemli olduğunu söyledi. Demir, "Bu etkinlik kaynaşma fikriyle ortaya çıktı. Öğrencilerimizin burada gözleri parlıyor ve ışıldıyor, aileleri de onları böyle bir ortamda görünce onların gözleri de ışıldadı. Öğrencilerimizin topluma kazandırılması, onların da toplumun içerisinde var olduklarının gösterilmesi, hissettirilmesi açısından böyle bir etkinlik düzenledik. Çok da güzel olduğunu düşünüyorum" dedi.
         Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ise, özel eğitim gören öğrenciler için her zaman adrenalin yaşadıkları pist alanında değişik bir atmosfer sunmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Biz zaten düzenli olarak burada her zaman bu adrenalini yaşıyoruz, burada çalışma yapıyoruz. Bu defa da özel öğrencilerimiz için bu işi yapmış olduk" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, özel, eğitim, gören, öğrenciler, kendileri, için, özel,
Yorumlar
Haber Yazılımı