Haber Detayı
26 Temmuz 2020 - Pazar 16:32 Bu haber 7024 kez okundu
 
Plaka basım atölyesi taşındı
Konya Şoför Otomobil ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, plaka basım atölyesinin bugün itibariyle yeni adresinde hizmet vermeye başladığını söyledi.
Bölgeden Haberi
Plaka basım atölyesi taşındı

Konya Şoför Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası bünyesinde Esnaf Odaları Birliği ikinci katında hizmet veren plaka basım atölyesi yeni hizmet binasına taşındı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen, plaka basım atölyesinde son dönemlerde ortaya çıkan fiziki yetersizliğin yeni arayışları beraberinde getirdiğini ifade etti. Plaka bastırmak için gelen vatandaşlarımızın daha rahat, hijyenik bir ortam da hizmet almalarını sağlamak adına yapılan girişimlerde Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın destekleri ile otogalericiler yanında bir araziye atölyenin taşınmasına karar verildiğini ifade eden Başkan Şen, “Karatay ilçemiz sınırları içerisinde bulunan oto galericiler içerisinde Fevzi Çakmak mahallesi Hacı Veli Ağa caddesi 10407 sokakta hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almalarını sağlayacağız. Bu anlamda başta Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca olmak üzere Birlik Başkanımız Muharrem Karabacak’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Plaka, basım, atölyesi, taşındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı